Loading...
12 december 2010 - Tropical Party 35+.
*
Date:
12-12-2010 (sunday) 1223 days ago
Time:
20:30 - 00:30
Location:
 (4,4 / 5)
Street:
Den Bloeyenden Wijngaerdt 1
Visitors:
Price:
8,00 excl. fee
Dresscode:
Nette kleding, Jeans
Music Style:
Salsa, Merenque, Bachatta, Zouk, Antiliaans, Spaans.etc.
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
DJ Pedro


Tropical Party 35+.
*
flyer Tropical Party 35+.

Elke 2e zondag van de maand ( het hele jaar door) een Bruisend Tropisch Dansfeest bij All-dance – Amstelveen voor singles, niet-singles en echte dansliefhebbers vanaf 40 jaar.

DJ Tropical Pedro draait een topprogramma met als hoofddoel dat iedereen zich vermaakt. Met swingende ritmes, een dansende massa en vrolijke gezichten zet hij met uiterst dansbare nummers alle voeten in beweging. Op het menu staat een cocktail van temperamentvolle dansritme’s met o.a. Caribbean, Antilliaans, Dominicaans, Spaans en Zuidamerikaase dansmuziek met daarbij vanzelfsprekend ook de Salsa’s, Merenque’s en Bachata’s.

Kortom dansmuziek die niemand op de stoelen houdt! Er is een prima ruime linoleum dansvloer, goed geluid, gezellige ambiance en een gezellige warme sfeer voor alle type dansers en type mensen.

Entree € 8.-- Leeftijd vanaf 40 jaar. De leeftijd van onze bezoekers kan per avond wisselen maar is gemiddeld tussen de 40 en 60 jaar !

Beleef het ook eens mee met honderden andere liefhebbers in Zaal Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen, aanvang 20.30 uur. Onbeperkt gratis parkeren voor en naast de deur, dus veilig, vrouwvriendelijk en ook nog eens prettig bij slecht weer.

info: www.all-dance.nlNews / Reports
*
Rating 12 dec 2010 - Tropical Party 35+.
*
(0 ratings)
*
Twitter singlesalldance
*More

layer1 area