Loading...
16 december 2010 - XXL-MAS Party 2010
*
Datum:
16-12-2010 (donderdag) 1221 dagen geleden
Tijd:
23:00
Straat:
Prinsegracht 12
Bezoekers:
Organisatie:
ACKU
Prijs:
Gratis
Max.bezoekers:
1.500
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.acku.nl
Deel:
Line-up:
DJs:
De La Sarge & Gelazer! feat. Shagspeare & Lady Bee.De Haagse Hogeschool proudly presents: XXL-MAS Party 2010
*
flyer XXL-MAS  Party 2010

Donderdag 16 december wordt door De Haagse Hogeschool op vijf verschillende locaties in Den Haag de zesde editie van de XXL-Mas Party georganiseerd. De XXL-Mas Party is inmiddels een mooie traditie in het Haagse studentenleven. Het Paard van Troje, Club Seven, de Zwarte Ruiter, het Paard Café en de Supermarkt, openen op 16 december hun deuren voor alle studenten. Ook voor deze XXL-editie werkt de hogeschool weer samen met cultuurburo ACKU. Dat garandeert een bijzondere productie met een geweldige line-up. Voor studenten (op vertoon van OV- of collegekaart) is het feest vrij toegankelijk.

De XXL start dit jaar op de Grote Markt met een Midnight Christmas Market van FreshEvents. Er zijn kerstmannen, glühwein, sneeuwpoppen, broodjes worst en nog veel meer. Laat je vereeuwigen in een arrenslee door Party-Mania.

In het Paard van Troje opent Edward Roombah in de Grote Zaal, gevolgd door The White Wankers. Gelazer! Ft. Lady Bee and Shagspeare & de La Sarge gooien het dak eraf tot sluitingstijd! In de kleine zaal van het Paard zorgen Kenny Ranking ft. Triple P en DJ Superior voor vette muziek en geeft R&B groep Secure een spetterende show. En ook danseres Psiertje is deze avond met haar crew aanwezig. In Club Seven ben je aan het juiste adres voor een stevige line-up! Op de begane grond staat Smith Davis ft. Yamo all the way from België! Op de eerste verdieping draaien Jonathan Garcia, Roberto da Costa en Rulex, hosted by the fabulous MC Divine! Internationale studentenvereniging InterAcces is ook de hele avond aanwezig.

Nog meer feest in de Supermarkt! De spits wordt afgebeten door Orange Grove waarna Kevin Bradley de avond afsluit.

Zin in FOUT, GOUD & STOUT? Dan ben je bij de dames van Hugs & Bugs in de Zwarte Ruiter aan het goede adres.

Alsof dat nog niet genoeg is heb je in Het Paard Café nog veel meer. Het Paard cafe begint de avond met Capisce?, Eva ft. Jorte, Pleen, Odd Establishment met DJ Fixu tussendoor. DJ Fixu (overgevlogen uit Zwitserland) eindigt de avond en doet dat samen met Live guitar by Jip en Live violin by Nadia.

Kortom, een spetterende Haagse studentenavond om nooit meer te vergeten!

Complete line-up vind je op: www.hhs.nl en op:www.acku.nlWaardering 16 dec 2010 - XXL-MAS Party 2010
*
(0 waarderingen)
*
Twitter paardvantroje
*meer

layer1 area