Loading...
24 december 2010 - Supah!Dupah
*
Datum:
24-12-2010 (vrijdag) 1212 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Potterstraat 16-20
Bezoekers:
Prijs:
Gratis
Max.bezoekers:
700
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Flava & Friends


Extra info
*
Dames voor 00:30 binnen = 2 gratis consumpties

Supah!Dupah
*
Supah!Dupah

HOLY SHIT! Supah gaat hard! Dupah gaat lekker! Monza gaat los en we doen het allemaal! Ja we doen het allemaal! Ja we doen het ALLEMAAL!

SUPAH DUPAH HEEFT ZO VEEL CADEAUTJES VOOR JULLIE OM UIT TE PAKKEN IN DECEMBER HET IS GEWOON BELACHELIJK!!!

Al maanden genieten we elke vrijdag met zijn allen van Supah Dupah THE FREE EDITION. Met hulp van onze vrienden Flava, Alex van Zijl, The Flexican, Sef, Jim & Nizzle, Joshua Walter, Mister Simpson, Je Moeder, Groovebrother, Robin Banks, Lock & Load en Sneakerbaas verbouwen we elke week Club Monza. En in de duurste maand van het jaar? .. doen we niks anders dan hits pompen en cadeaus weggeven!

We beginnen vrijdag 3 December met een ouderwets pakjesavond! Dat betekend inderdaad dat je moeder een sexy pakje aanmoet terwijl iedereen goodies uit mag pakken in de Monza. DJ Flava pompt elke hit die je kent met een strikje eromheen, terwijl Alex van Zijl zo lekker draait dat het lijkt alsof je bij een oude man met baard op schoot zit! Maar maak je geen zorgen, want Mister Simpson rent rond om alle stoute chicks de roe te geven en alle brave moppies in te pakken! Yeah! De entrée is natuurlijk gratis net als de 2 drankjes die de dames krijgen als ze voor 00:30 binnen zijn!

Vrijdag 10 December gaan we met zijn allen rond een haardvuur zitten en Cumbajaaaa zingen terwijl we elkaars handje vasthouden. NOT! Dansen, Sjansen en Romancen gaan we! Met extra slowjams, R&B en algemene schuurmuziek zodat niemand alleen hoeft te zijn met de feestdagen! Neem dus al je vriendinnen mee want DJ Flava & DJ Mitch draaien alleen babymakingmusic en Mister Simpson schuifelt met iedereen!

Vrijdag 17 December draaien we een megamix! Joshua Walter, Alex van Zijl EN Mister Simpson draaien alle hits van het afgelopen jaar back 2 back! Het enige dat jullie hoeven te doen is gratis naar binnen te gaan en die handjes in de lucht gooien! Ok en heel misschien moeten jullie ook de moonwalk doen, maar dat terzijde.

Vrijdag 24 December is het alweer Kerstavond! Niemand blijft thuis! Je familie aanzien is veel leuker als je brak bent en naar drank ruikt! De line up is dikker dan je baby mama’s ass dus we hoeven ook niet uit te leggen dat je met blauwe plekken gaat gourmetten. Kom gewoon en breng je ho ho ho’s.

En dan…

Staat Oud & Nieuw voor de deur! In een legging! Want we hebben een Supah Dupah NYE Supah Heroes! Edition!!!!

Ja je moet in een superhelden outfit komen! Ja wij hebben de lelijkste pakjes aan! Ja we poppen champagne terwijl we alle vrouwen in de zaal schuren! Ja we gaan kaviaar gooien! Met een belachelijke lijst aan bloedtoppers gaan we harder knallen dan fireworks! De mexicaan met een grote banaan THE FLEXICAN komt langs met Super Sef om zijn favoriete heldenhits te draaien! DJ Flava aka Shaft brengt niks anders dan kick ass music! Alex van Zijl laat je miauwen als catwoman terwijl de hot sexy chicks van 2 Much Lipstick de sterren van de hemel draaien als de wonderwomans die ze zijn… G!O komt als spidermang en heeft al zijn hits van het wereldwijde web. The Supah Dupah Sound System draait alleen maar bangers en Desperate Houseman haalt zichzelf en alle hits uit de kast! Mister Simpson is er ook, maar die gaat alleen maar oliebollen gooien naar mooie vrouwen. Sorry Alvast. De helden van Sneakerbaas hebben ook nog wat verrassingen voor degene met de beste outfit, dus kom strapped!

In de Studio draait Bobb Deep met 1 hand de hardste beats, zodat de best of boybands 2010 met een gerust hart op kunnen treden. Groovebrother en Gio draaien geblinddoekt en Desperate Houseman sluit de avond af met zijn beruchte knuffelrock mix! En dit allemaal voor1 maar 30,- Euro! Haal je kaarten snel via www.clubmonza.nl !!

Supah! Dupah! staat voor een paar simpele dingen in het leven. Dans hard, praat weinig, sjans veel, let the music play en pluk de appel.

Zorg dat je er wederom bij bent op de gezelligste avonden ooit!

Trouwens het is geen grap, dus kom als catwoman, superman, wonderwoman, batman of wie dan ook! En breng al je vriendinnen! Dank je.Nieuws / Verslagen
*
26-11-2010Supah!Dupah
Waardering 24 dec 2010 - Supah!Dupah
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area