Loading...
31 december 2010 - Amsterdams Glorie
*
Datum:
31-12-2010 (vrijdag) 1206 dagen geleden
Tijd:
22:00
Locatie:
 (4,7 / 5)
Straat:
's-Gravesandestraat 51
Bezoekers:
7
Vrijkaarten:
Winactie is gesloten.
Prijs:
35,00 excl. fee Deur: 40,00
Muziekstijl:
Tech-house, house, techno, ambient, experimenteel, world grooves
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Isis
Daniel Zuur & Florian Wolff (live) (Idoubleyou)
Arjuna Schiks (live) (All is One)
Egbert-Jan Weeber (Cirque Excentrique)
Kareem Raihani (Nataraj)
VJ Lips.

De tuinzaal:
San Proper (Disco Exota/Dekmantel), Zender (The Rendezvous/Costa del Soul), Polyesta (Cosmic Combination), Monsieur Plastique.

Derde zaal:
Tommy van Huystee (Ruigoord) en Krien Jozeph (Kabinet Azar).

lichtkunstenaar:
Judocus


Nachtburgemeester pakt uit met Oud & Nieuw!
*
flyer Amsterdams Glorie

Na haar eerste jaar als Nachtburgemeester sluit Isis 2010 op feestelijke wijze af met haar liefdesbaby Amsterdams Glorie. Op dit jaarlijks terugkerende en succesvolle Amsterdamse evenement is het de beurt aan de Amsterdammer! Het Amsterdamse nachtleven, haar artiesten, bezoekers, professionals en freaks vormen de ingrediënten voor deze bruisende nacht waarin we met z’n allen het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar feestend ingaan.

In drie verschillende zalen van Hotel Arena kan er genoten worden van uiteenlopende artiesten en een breed scala aan muziekstijlen. Van elektronische dansmuziek, world grooves & disco tot experimenteel & ambient; op deze avond is er voor ieder wat wils.

In de kerkzaal kan je genieten van Isis, de Nachtburgemeester zelf en met hun debuut release op het label All is One mogen Daniel Zuur & Florian Wolff (live) (Idoubleyou) op deze editie natuurlijk niet ontbreken. Terugkerende succesnummers van Amsterdams Glorie; Arjuna Schiks (live) (All is One), Egbert-Jan Weeber (Cirque Excentrique) en Kareem Raihani (Nataraj) worden begeleid door VJ Lips. De tuinzaal zal het podium zijn voor San Proper (Disco Exota/Dekmantel), Zender (The Rendezvous/Costa del Soul), Polyesta (Cosmic Combination) en de extravagante Monsieur Plastique. Ten slotte kan je in de derde zaal heerlijk wegdromen op klanken van Tommy van Huystee (Ruigoord) en Krien Jozeph (Kabinet Azar). Om het geheel helemaal af te maken gaat lichtkunstenaar Judocus met de diaprojector op zoek naar sfeerverhogende combinaties van beeld en projectievlak. Peloria's toegepaste kunst voor de dansvloer is een lust voor het oog en de theatrale sferen worden verzorgd door creatief kunstenaars collectief Les Avant Nu.

De avond begint al vroeg met een 3 gangen diner. In het restaurant van Hotel Arena kruipen we daarom vanaf 20.00 uur lekker knus bij elkaar om alvast in de stemming te komen. Voor maar 35 euro extra per persoon ben je hierbij.

Naast dit alles kan er tijdens het feest ook gestemd worden! De Nachtburgemeester wil graag weten wat jij van het Amsterdamse nachtleven vindt. Voor de online versie: www.nachtmonitor.nlNieuws / Verslagen
*
Waardering 31 dec 2010 - Amsterdams Glorie
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area