Loading...
11 december 2010 - Defected In The House
*
Datum:
11-12-2010 (zaterdag) 1225 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
15
Organisatie:
Panama
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Sandy Rivera(US), Andy Daniell(UK), Baggi Begovic

Studio:
Brothers in the Booth


Defected in the house nog 1x in panama met Sandy Rivera
*
flyer Defected In The House

Zet een dikke cirkel in je agenda om zaterdag 11 december want DEFECTED IN THE HOUSE komt terug naar Panama. Na de laatste stijf uitverkochte editie van Defected in Panama kan iedereen nog 1x dit jaar genieten van deze geweldige avond!

Als main headliner wordt dit keer SANDY RIVERA ingevlogen om een drie uur!! durende set te geven. Sandy "Freak "Rivera is wederom razend populair vanwege zijn nieuwe waanzinnige remix van Hide U, welke hij samen met Rae onlangs uitbracht. Klik hier voor de nieuwe videoclip.

Naast deze internationale topper mogen ook de talentvolle Andy Daniel (UK- Defected Records) & Neerlands trots, Baggi Begovic, hun gang gaan tijdens deze Defected. Baggi gooit momenteel hoge ogen gooit met zijn nieuwe superhit Smells like teen spirit die ongetwijfeld voorbij zal komen op deze avond. Tot slot maken Brothers in the booth hun eigen feestje in de studio! Zoals altijd is deze Defected avond weer van zeer hoog niveau en een must voor alle Defected fans.

Zorg dat je erbij bent, om het partyjaar met Defected in stijl af te sluiten. Vanaf vandaag zijn de kaarten te koop op www.panama.nl of bij een primera/free record shop, maar wees er snel bij want tijdens de laatste uitverkochte editie van Defected in the house hebben we wederom veel fans teleur moeten stellen.

Get ready to be DEFECTED!

Sandy Rivera
Deze Amerikaan is al jaren actief als producer en dj en heeft al vele house klassiekers achter zijn naam. Dit zowel onder zijn eigen naam Sandy Rivera maar ook onder aliassen als Kings of Tomorrow, The Committee en Aurei. Een van zijn bekendste nummer is natuurlijk Freak. Sandy Rivera is de 4e van het Defected label die een Best Of cd heeft uitgebracht en zal daardoor precies weten wat Defected in the House bij Panama nodig heeft.

Andy Daniell
Het is bijna niet te geloven dat de slecht 24 jaar oude Andy DanielI al meer dan 5 jaar onder contract staat als resident van Defected in the House edities. Toen hij in 2003 bij Defected getekend had Defected was hij de jongste resident dj aller tijden uit de stal. Sindsdien heeft hij in deze tijd internationale erkenning gekregen als een uitzonderlijk DJ & producer talent.

Baggi Begovic
Baggi Begovic, een echt talent in het mixen van vreugde met muziek, wordt u aangeboden door muzikale passie en toewijding. Zijn groovy, funky club sound wordt gecombineerd met pure tribal drums, prachtige zang en een klein stukje progressive techhouse. Geen wonder dat de menigte altijd los gaat als hij aan het draaien is.

Brothers in the Booth
Brothers in the Booth! De nieuwe sensatie behind the decks; Back2back to another dimension! Verwacht een muzikale reis langs Ibiza, Miami en vanzelfsprekend alle dampende internationale clubs. Het publiek kan een zomerse sound verwachten van house, deephouse en techhouse. Waarbij overigens de vocals een belangrijke, essentiƫle rol zullen vervullen: 'Because house is a feeling'!Waardering 11 dec 2010 - Defected In The House
*
(2 waarderingen)
*
layer1 area