Loading...
11 december 2010 - Rauw
*
Datum:
11-12-2010 (zaterdag) 1223 dagen geleden
Tijd:
23:00
Straat:
Oudegracht 245
Bezoekers:
3
Organisatie:
Meubelstukken
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
L-Vis 1990, Riton, Joost van Bellen


Rauw - zaterdag 11 december - Tivoli Utrecht
*
flyer Rauw

In de feestmaand december zet Rauw in Tivoli de versnelling een tandje hoger en gaat kei & snoei hard feesten. Het wordt een nacht met drie top dj’s die het dak van de Oude Gracht er gegarandeerd gaan afrijten.

Natuurlijk is host en resident dj Joost van Bellen van de partij met een december mix van het beste van 2010. En 2010 was een heel goed jaar voor de muziek, het ging werkelijk alle kanten op, waardoor Rauw weer is aangekomen bij het punt waar het ooit begon: zonder grenzen en zonder dat het op 1 stijl vast gepind kan worden. Avontuur en verrassingen op de dansvloer dus, van space disco, naar cosmic rave, van knallende analoge synthesizers naar gillende rauwe gitaren, van smerige beats die je als een krolse kat over de vloer doen glijden, zweverig gedoe voor een fijne grouphug tot levensgevaarlijk crowdsurfen, de moordende Wall Of Death tot de Rauwse massale sit-down.

Rauw is meer dan apetrots want dit keer komen uit Engeland twee gast dj’s van wereld klasse: L-Vis 1990 en Riton, beiden draaiden al eerder dit jaar op festival edities van Rauw en bewezen de besten te zijn van het zomer seizoen. Die sets komen ze eens dik over doen.

L-Vis 1990 heeft nog nooit in Utrecht gestaan, deze nieuwe jonge held is een favoriet van de grote Rauw dj’s als Erol Alkan, Diplo en BoysNoize en is niet te missen! L-Vis is bekend om zijn club avond en platenlabel Night Slugs in Londen en meer nog om zijn geweldige remixen en eigen producties. Sommigen noemen het UK Funky, hij zelf ziet die grenzen niet zo en draait gewoon wat hij goed vindt. En dat doet hij op een manier die zorgt dat de hele Tivoli, het gebouw en het publiek erin, waggelend de Oude Gracht gaat verlaten om op de A2 vrolijk vrij baan te krijgen. En dan overdrijven we niet, zien is geloven.

Riton sluit de nacht meedogenloos af, en dat is heel goed nieuws. Samen met DJ Mehdi van Ed Banger vormt hij het producers duo Carte Blanche die menig dansvloer dit jaar in vlammen heeft gezet. Riton solo is misschien nog wel veel beter, het is een mix van pruimbare techno en pittige moderne house: gegarandeerd keihard feest dus.Overige data Rauw
*
Waardering 11 dec 2010 - Rauw
*
(0 waarderingen)
*
Twitter RauwRauwRauw
*meer

layer1 area