Loading...
23 december 2010 - 3hoog
*
Datum:
23-12-2010 (donderdag) 1612 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Amstelstraat 24
Bezoekers:
3 0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
6,00 excl. fee Deur: 9,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:


3hoog; versiert
*
flyer 3hoog

Gepubliceerd: 2 december 2010

De winterkoud heeft zich de laatste dagen goed meester gemaakt van ons lieve kikkerlandje. De schaatsen kunnen daarom uit het vet en warme chocolademelk vloeit weer rijkelijk. Op de schaatsbaan is het fijn toeven want op het ijs gebeurd het eigenlijk toch allemaal. Versieren en versierd worden daar draait het om in de komende wintermaand in Club AIR.

Zeker nu de kerstversiering weer hangt leek het 3Hoog een passend moment om ook aan te haken. De stoere auto’s van de maand november hebben plaats gemaakt voor de glitters en glimmers. Het zal β€œthe place to be” worden waar je ogen ziet fonkelen en vlammen overslaan. Doe mee en versier ’s wereld grootste kunstkerstboom. Ook stapelen we de pakjes tot aan het plafond en komen kijken wat er voor jouw te vinden is in een of andere hoek.

Verder kan je van het 3Hoog dj collectief weer de nodige muzikale spetters verwachten. Prunk produceerde zelf een heuse verjaardagsplaat voor Freddy Spool tijdens zijn nu al legendarische B-Bash in AIR. Meester Moeilijk beleeft een opwindende tijd nu zijn maatje achter de draaitafel zijn eeuwige liefde achterna is gereisd. De liefde brengt mensen tot het uiterste en terug. Want na diepen dalen kan het alleen nog maar beter gaan.

Menig mannen hart zal dan ook sneller gaan kloppen bij het aangezicht van de most sexy dj van het moment Wannabe A Star. Ook zij zal zeker de love tunes veelvuldig gaan inzetten. Dus zoek je kans om zelf in de nacht ergens toe te slaan.

DANCE4LIVE MOBIELE TELEFOON ACTIE

Naast al het moois voor de ogen zullen we deze maand goed zijn voor de mede mens. Op donderdag 2 december is er de afsluiting van een speciale DANCE4LIVE actie ism de HES AMSTERDAM. Scholieren hebben dan een hele week acties opgezet om zoveel mogelijk oude en ongebruikte mobiele telefoons in te zamelen. Vodafone doneert namelijk een goed geld bedrag voor elke ingeleverde telefoon. Kom en dans mee voor jouw en ieders geluk.


3Hoog @ AIR
Elke Donderdag
3Hoog: voor iedereen die wel wat beters te doen heeft

3Hoog; Versiert
Donderdag 2, 9, 16 en 23 december 2010Nieuws / Verslagen
*
02-12-20103hoog; versiert
Waardering 23 dec 2010 - 3hoog
*
(0 waarderingen)
*
Twitter AIRamsterdam
*meer

layer1 area