Loading...
5 november 2010 - Vie Cafe
*
Datum:
05-11-2010 (vrijdag) 1259 dagen geleden
Tijd:
22:30 - 04:00
Locatie:
 (3,9 / 5)
Straat:
Maasboulevard 300
Bezoekers:
Organisatie:
Club Vie
Max.bezoekers:
500
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Vie Cafe:
Chris Rox & Friends

Room 2:
Ricardo Slick, Lennox, DjoevenileVie Cafe
*
flyer Vie Cafe

De vrijdag in Rotterdam is toch lekker uitgaan zoals iedereen dat wilt en daar hebben wij het antwoord op met het Vie Cafe. Het Vie Cafe geeft het 'Entourage gevoel' en hier bovenop geven wij in onze benedenzaal ook nog de nodige extra energie. Het is een combinatie van een goede sfeer met de juiste ingrediënten, die het Vie Cafe zo aantrekkelijk maakt.

Het Vie Cafe is open vanaf 20:00 uur en daar krijg je al het gevoel van hier voel ik me thuis. Neem plaats aan een van onze tafels, lounge banken of gezellig aan de bar.

Het Vie Cafe kent een unieke menukaart met een vaste prijs en een keuzemenu uit vier verschillende landen; Amerika, Japan, Mexico en Italië. Wie kent nou niet de Amerikaanse burgers? Heerlijke Japanse sushi, Mexicaanse burritos waar bij je je vingers wel moet aflikken of je avond sterk maken met een gezonde Italiaanse pasta. Het kan allemaal in het Vie Cafe!

Je kunt ook alle landenmenu's met elkaar wisselen als je lekker divers wilt dineren. Dan neem je een combinatie van Amerikaans, Mexicaans en Italiaans en dat allemaal voor een vaste prijs. Op deze manier weet je dus altijd waar je aan toe bent. Ben je wat avontuurlijker ingesteld, dan kan onze chef een verrassingsmenu voor je maken. Hij komt namelijk graag bij je aan tafel.

Heb je al gegeten? Dan kun je uiteraard genieten van onze uitgebreide drankenkaart waar prosecco's, cocktails, wijnen, champagnes of speciale bieren de normaalste zaak is.

Het Vie Cafe is ook buitengewoon goed geschikt voor grote groepen borrels of stoere vrijgezellen feesten. Laat ons het voor je regelen. Van een Menu tot een Viptafel en uiteraard kun je dit alles combineren met Club Vie. Alles is dus mogelijk.

Cafe by night Vanaf een uurtje of 22:00 gaan de dj's langzaam opbouwen naar de late avond en in de nacht wordt er ruimte gemaakt om te dansen, socializen en genieten. Boven in het Vie Cafe zullen elke week heerlijke herkenbare housebeats de zaal in gebracht worden door Chris Rox & friends, die je telkens het gevoel van "nooit meer naar huis" geven.

Iedereen houdt van afwisseling en natuurlijk geven wij die. Om deze reden is de benedenzaal ook elke op vrijdag open. Onder leiding van Djoevenile, Lennox en Ricardo Slick die de fijnste hiphop en r&b platen voorbij zullen laten komen.

Zo zie, voel, proef, hoor je dat uitgaan nog steeds een beleving is!

Het Vie Cafe is open vanaf 20:00 uur.Nieuws / Verslagen
*
01-11-2010Vie Cafe
Waardering 5 nov 2010 - Vie Cafe
*
(0 waarderingen)
*
Twitter clubvie
*meer

layer1 area