Loading...
6 november 2010 - Dimensional presents: KI
*
Datum:
06-11-2010 (zaterdag) 1659 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
Straat:
Catharina Plein 21
Bezoekers:
1 0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 12,50
Max.bezoekers:
600
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
PSYTRANCE:

Leelee (Dimensional)
Saint (Zodiak Commune)
Resi (Inspiration Kolective)
Liken (Boombats)
Jemca Explody (Boombats)
Qualitas Occulta (Dimensional)

Dubstep:

Socobeatz (SoDamnTuff)
Rishi (SoDamnTuff)
Lil P. (SoDamnTuff)
MC Jus Diamond (SoDamnTuff)

Dancers:
Nina & Jessica
Chaishop:
Foodlove


Eindhoven is weer een nieuwe Pystrance/Goa organisatie rijker
*
flyer Dimensional presents: KI

Gepubliceerd: 22 oktober 2010

Eindhoven is weer een nieuwe Pystrance/Goa organisatie rijker. Op zaterdag 6 november 2010 maakt Dimensional een vurige start met het gelijknamige feest in Dynamo te Eindhoven. Hun missie: een atmosfeer creëren waarin liefde, magie en vrijheid centraal staan en tot uiting komen in muziek, kunst en decor.

Op het randje van het kloppende uitgaanshart van Eindhoven, ligt de verborgen toegang naar de mystieke wereld van Dimensional; Eén van Nederlands jongste organisaties op gebied van Psytrance en Dubstep feesten, maar ook kunst exposities. Met deze activiteiten willen de organisatoren de bezoeker een kijkje bieden in de lagen van hun eigen bewustzijn, die hier op hun beurt weer ervaringen en inspiratie uit kunnen putten om nieuwe activiteiten te ontplooien, nieuwe dingen te scheppen en met volle overgave, passie en toewijding hun leven te leven. Op naar een hoger bewustzijn dus!

In de concert-/dancezaal van Dynamo creëert Dimensional daarom de dimensie; “KI”, een dimensie die op een niveau dichter bij menselijke bewustzijn ligt. KI is de dimensie waar je verleid en herboren wordt door de mythische krachten van het vuur. Hier bepalen backdrops, projecties, visuals en spetterde fluor 3d-ornamenten het decor terwijl de energieke beats, spirituele melodielijnen en variërende ritmes van de Goa en Psytrance je op warp snelheid meeslepen op een spectaculaire reis door deze dimensie vol kosmische draaikolken en psychedelische maalstromen.

De kelder wordt door de de SoDamnTuff crew omgetoverd in een wereld vol zoemende beats, knetterende hi-hats en andere magische geluiden. Hier wordt je verrast met een ongewone mix van Engelse Dub en Digital UK Reggae tot vlammende Dubstep, Breaks, Jungle en Drum ’n Bass en alles wat daar muzikaal gezien mee te rijmen valt. De chill out in het Atrium is een dromerig landschap zonder duidelijke grenzen. Onder het genot van een kopje Chai thee en magische soundscapes wordt je hier - langs manen met rustgevende nevels en zonnen met hypnotiserend vuur - tot de hogere sferen aan het randje van je bewustzijn gevoerd.layer1 area