Loading...
10 december 2010 - Ladykillers
*
Datum:
10-12-2010 (vrijdag) 1226 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 11
Bezoekers:
6
Organisatie:
Your Republic B.V.
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
14,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.300
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Gregor Salto, Michael Mendoza, Marc Benjamin, Jaz von D, Delivio
Reavon & Aaron Gill, Jimmy Carris, MC D-Jay , Supported by the fabulous LadyKillers Angels, LadyKillers VJ

LadyKillers – Klaar voor de laatste “killing” in 2010 met grootse line up!
*
flyer Ladykillers

LadyKillers en Escape; een combinatie die zich in 2010 heeft weten te ontpoppen tot een gouden killer combi! Het 2 jarig bestaan in oktober was tot op de laatste kaart geheel uitverkocht, tijd voor de overtreffende trap; Let’s do it again! Hordes dames, cocktailjurkjes, high heels, en de grootste LadyKillers achter de DJ-decks! LadyKillers is on a mission en zet deze ook tijdens de allerlaatste editie van 2010 graag voort;Taking over Escape met de mooiste dames en de dikste beats; Women are in charge tonight!

“LadyKillers is all about the perception of a woman”. Het nachtleven is spannend, flirten is weer in, body language is vanavond de meest gesproken taal. Vrijdag 10 December is de Amsterdamse Escape Venue eigendom van vrouwen die niet vies zijn van een avondje ongeremd uitgaan in stijl. Dus ladies; please pay attention! Cocktailjurkjes, hoge hakjes, krultangen en tasjes in de aanslag…Vrijdag 10 december gaat er weer flink geparadeerd worden in de Amsterdamse Escape Venue..!

LadyKillers heeft voor deze laatste editie van 2010, de spectaculaire locatie Escape Venue wederom weten te strikken. Deze megaclub op het Rembrandtplein , midden in het hart van Amsterdam staat gelijk aan kwaliteit eneen dikke portie show. Het grootste indoor led – scherm van europa hangt binnen in de club achter de dj booth. Ook in de zaal waan je jezelf in een ware LED beleving! Combineer dit met de toegankelijk en vrouwvriendelijkheid van LadyKillers en je weet bij voorbaat dat deze combinatie goed zit. Deze spectaculaire editie van LadyKillers in Amsterdam zal er qua line-up dan ook zeker niet om liegen… Sex appeal hebben ze, LadyKillers zijn ze:

Line up
Gregor Salto
Marc Benjamin
Michael Mendoza
Jaz von D
Delivio Reavon &
Aaron Gill
Jimmy Carris
MC D-Jay
Fabulous LadyKillers Angels
LadyKillers Visual Jock

Mannen
Heren, wees niet bang…Jullie zijn natuurlijk van harte welkom…LadyKillers zorgt voor de Ladies in de club, zorgen jullie ervoor dat jullie aanwezigheid niet ongezien voorbij gaat, en please dress to impress! De doorbitch selecteert aan de deur op attitude en appearance. Zijtasjes en smakeloze sportkleding bij heren zijn verboden, laat deze dus absoluut thuis!

VIP
De flessen Moet & Chandon staan koud, de wodka staat al klaar in de koeler. Wil jij de avond meemaken vanaf het exclusieve VIP podium achter de DJ Booth? Dat kan! Wil je meer informatie of een reservering maken? Mail dan snel naar info@your-republic.com .

TICKETS
Dat LadyKillers populair wordt blijkt al aan de kaartverkoop; nog voor het publiceren van dit persbericht zijn de eerste kaarten voor 10 december reeds verkocht! Kaarten zijn te koop (mits voorradig) via alle Primera winkels in heel Nederland of online. Let op: Er wordt aangeraden je kaarten in de voorverkoop te halen; wegens de te verwachten drukte! Voor de late beslissers zullen de laatste kaarten aan de deur worden verkocht; maar kom vooral op tijd!
De deuren van Escape openen om 23:00 uur en zullen open blijven tot minimaal 05:00 uur, minimum leeftijd is 18 jaar en ouder, vergeet je ID niet mee te nemen. Ladies: Dress for the kill, Gents: Dress for the hunt.

Where the Ladies at? At LadyKillers! Gentlemen: Dig that!Waardering 10 dec 2010 - Ladykillers
*
(0 waarderingen)
*
Twitter escapeamsterdam
*meer

layer1 area