Loading...
27 november 2010 - Club R_aw
*
Datum:
27-11-2010 (zaterdag) 1239 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:30
Locatie:
 (3,7 / 5)
Straat:
Stadsplein 100A
Bezoekers:
Organisatie:
The Third Movement
Prijs:
16,00 excl. fee
Max.bezoekers:
650
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Hilarious, Manu Le Malin, Rude Awakening, Deathmachine, The Dj Producer, Armageddon Project, The Immobilizers, N-Vitral (live)

Club r_AW, hard tot de macht 25
*
flyer Club R_aw

Alweer de 25e editie van Club r_AW, maar uitgeteld zijn we letterlijk en figuurlijk nog lang niet. Naast dit heuglijke feit vieren we als The Third Movement tevens ons 10 jarig bestaan! Een dubbel jubileum vraagt natuurlijk om een gepaste viering.
Bij velen ligt de september editie nog vers is in het geheugen, maar 27 november vindt alweer de laatste editie van dit kalenderjaar plaats en er valt zoals gezegd nogal wat te vieren. Tijd om een blik open te trekken met de grofste beats and breaks, onder aanvoering van een hoop bekende gezichten: Manu Le Malin, Rude Awakening, Armageddon Project, N-Vitral, The DJ Producer, Hilarious, Deathmachine en The Immobilizers.

Een verzameling van pioniers en pioniers in spé dus die de P60 voor de 25e maal op zijn grondvesten zal doen schudden. Er staan diverse battles op het programma, maar wie de strijdt met wie aangaat laten we nog even in nevelen gehuld. Men kan er in ieder geval met deze line-up gerust op zijn dat het gehele muzikale spectrum zoals je dat gewend bent, volledig dichtgetimmerd is.

Elk zichzelf respecterende liefhebber van slopende industrial hardcore beats, rollende techno ritmes en vuige drum & bass snares heeft bij deze 27 november dikgedrukt Club r_AW in zijn/haar agenda staan!

Wie nog even wilt nagenieten van de of gewoon in de stemming wilt komen voor 27 november, verwijzen we je graag door naar www.3voor12.nl voor de opgenomen sets van de vorige editie. En zij die aldaar niet in de gelegenheid geweest zijn om het nieuwe N-Vitral album in hun bezit te krijgen, deze is inmiddels ook verkrijgbaar in onze eigen webshop www.ttmshop.nl .

Kaarten voor Club r_AW zijn inmiddels verkrijgbaar in voorverkoop á 16 euro bij Paylogic, See en de Primera en Free Record Shop winkels door het land.Waardering 27 nov 2010 - Club R_aw
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area