Loading...
19 november 2010 - VRIJ ‘The After Work Celebration’
*
Datum:
19-11-2010 (vrijdag) 1247 dagen geleden
Tijd:
17:00 - 00:00
Straat:
Oude Gracht 158
Bezoekers:
Max.bezoekers:
800
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Roog (Hardsoul)
Joshua Walter & Lars Vegas
De VRIJ residents
De Vrij weekend opener
Het VRIJ poppetje (Ibiza Terrace)
MC Haits
de Bols shakers


Extra info
*
VRIJ is een besloten 25+ evenement, inschrijven is verplicht.

VRIJ ‘The After Work Celebration’
*
flyer VRIJ ‘The After Work Celebration’

‘Je hebt saaie vrijdagmiddagborrels…en je hebt VRIJ’ (NL20) VRIJ is geen borrel, maar de enige echte afterwork celebration van Nederland en vindt maandelijks plaats van 17.00 tot een uurtje of middernacht.

Optredens, voordrachten, vertoningen, DJs en live muzikanten bouwen samen de avond op van borrel tot bruisend feest. Omslagmoment is de VRIJ weekend opener waarbij gezamenlijk de start van het weekend wordt gevierd.

Na 25 bevrijdende edities in Amsterdam vindt op vrijdag 19 november de eerste Utrechtse editie van VRIJ plaats in de Winkel van Sinkel.

Vier bij VRIJ de officiële start van het weekend. Neem je vrienden, vriendinnen en die paar leuke collega’s mee (je weet wel wie) en ”off we go!“”.

Deze VRIJ wordt onder andere omlijst met deep house door Roog, disco & soul door Joshua Walter & Lars Vegas, de VRIJ weekend opener, het VRIJ poppetje (Live), MC Haits, lekkere bites door chef d´winkel, cocktails by Bols, heel bijzondere creaties en een beetje vervreemdende acts.

Let op: VRIJ is een besloten 25+ evenement, inschrijven is verplicht.

Vul je gegevens in op www.vrijopvrijdag.nl en je ontvangt een persoonlijke uitnodiging waarmee je een entreebewijs kan kopen. Met een inschrijving kost een kaartje 10,- in de voorverkoop en wat meer aan de deur.Overige data Vrij op vrijdag
*
30-05-2014
Waardering 19 nov 2010 - VRIJ ‘The After Work Celebration’
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area