Loading...
21 oktober 2010 - Intuition
*
Datum:
21-10-2010 (donderdag) 1675 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
 (4,1 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 11
Bezoekers:
5 0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
9,75 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
250
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Nic Chagall, Leon Bollier, Woody van Eyden, Shane Halcon, Menno de Jong


Intuition Sessions 2 Release Party tijdens ADE
*
flyer Intuition

Gepubliceerd: 16 september 2010

Intuition gaat in razend tempo door en komt zo terecht bij inmiddels de 4e editie tijdens ‘s werelds grootste EDM conferentie: Het Amsterdam Dance Event. Deze zal plaatsvinden op 21 Oktober in de Escape studio en lounge.

In deze showcase zal zoals verwacht Intuition het beste van opkomend talent van de trance en de progessive scene ten gehore brengen, samen met diverse speciale gasten. Naast het feit dat het de 15e editie is van het Amsterdam Dance Event valt er meer te vieren! Namelijk de lang verwachte release van Menno de Jong’s mix album: "Intuitions Sessions 2 : Rio de Janeiro". In de Escape studio worden magische momenten verwacht door de grootheden die op volle kracht hun muziek ten gehore gaan brengen.

Nic Chigall staat bekend om zijn moderne en volwassen sound in de hedendaagse trance scene. Zijn harde werk in de studio heeft geleid tot nummers als: Monday Bar, This moment en zijn laatste wapenfeit: 100. De laatst genoemde track is een samenwerking met Rank 1 en Wippenberg. Deze track zal uiteraard te beluisteren zijn op Intuition Sessions 2!

Ook Woody van Eyden voegt zich tot de festiviteiten tijdens ADE. Natuurlijk staat deze man bekend als het mastermind achter Heavensgate, het nummer 1 trancemerk van Duitsland. Wees klaar om geëntertaind te worden tijdens zijn optreden, zonder enige twijfel valt te zeggen dat hij de meest enthousiaste DJ uit de scene is.

Amsterdam Dance Event zou niet hetzelfde zijn zonder de inbreng van gewaardeerd Nederlands talent. Leon Bolier is geen onbekende van de Intuition shows. Zijn nieuwe studio album genaamd Phantasma ligt nu in de winkels, be prepared for a lot of new music!

Hij staat bekend als een van de grootste DJ talenten van Zuid Afrika en maakt zijn debuut op Nederlandse bodem; Shane Halcon. Zijn eerste twee tracks zijn dusdanig goed ontvangen door Intuitions "big boss" Menno de Jong, zodat hij ze onmiddellijk heeft getekend voor zijn nieuwe mix album. Met maar liefst drie nieuwe singles; Better world, Bambino en Sunset in Rio is het de bedoeling dat Shane wat warmte gaat brengen in de grillige herfst maanden. Het mix album zal deze avond EXCLUSIEF te verkrijgen zijn voordat het later die week uitkomt op de officiële release datum.

De Escape lounge speelt deze avond gastheer voor artiesten die recentelijk "outside the box" zijn gestapt. Grappig genoeg is dit de naam het debuut album van Marcus Schossow en van Eelke Kleijn's eigen legendarische label . Beide mannen geven hun eigen draai aan de avond, wat een mooi contrast geeft tussen de gelikte en duistere kanten van het genre.

Ad Brown kan voor sommigen een relatief nieuwe naam zijn, maar hij is een artiest die voorbestemd is voor de grotere dingen in het leven. Zijn producties geven het woord helder een nieuwe betekenis en hebben een plekje verworven bij elke grote progressive en trance DJ van deze tijd.

Godskitchens eigen rock ster Neil Navarra is de garantiestempel voor het evenement. De combinatie van het harde werken en zijn eigen clubavond samen met MTV "dare-devil" Matthew Pritchard, genoemd : Sleep when you’re dead, heeft hem door de hele UK gebracht, en nu ook naar Nederland voor ADE!

Wees er op tijd bij en koop je kaartjes in de voorverkoop ,want met de huidige line-up en het spectaculaire uitzicht op het Rembrandt plein is het een kwestie van tijd tot de tickets zijn uitverkocht.layer1 area