Loading...
8 oktober 2010 - Sound Architecture Presents
*
Datum:
08-10-2010 (vrijdag) 1287 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 06:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Drieharingstraat 22
Bezoekers:
4
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
700
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Reboot live (Cadenza, Frankfurt) DE
Marc Antona (Cadenza, Freak n chic, Circo Loco) FR
Joachim (Sound Architecture, CDA) BE
Mesquitas live (Sound Architecture) NL
Dimzen vs Eric Heijting (Twig) NL

Mega programmering voor Club Poema in oktober
*

Om maar met de deur in huis te vallen: Club Poema heeft in de maand oktober maar liefst acht dikke feesten op het programma staan om heel feestvierend Nederland tegemoet te komen. Uit binnen –en buitenland komen de grootste namen langs. Zo sieren publiekslievelingen als Tony Rohr, Daniel Sanchez, De Man Zonder Schaduw, Shinedoe, Melon, Jason Shae & Pete Bandit, Loops, Aril Brikha, Joey Daniel, Miss Melera, Joris Voorn, Edwin Oosterwal, en Utrechtse helden Samuel Deep, Wesdex, Dimzen, Kaskrakers, Jimmy van Eschid de Poema flyer met hun naam.

Oktober zal tevens in het teken staan van het debuut voor inmiddels cult artiesten Reboot (Cadenza) en Italoboyz (Get Physical) in Utrecht. Dit allemaal mede mogelijk gemaakt door de muzieklabels Cadenza, Rejected, agency We Are E en succesvolle organisaties Sound Architecture, Kranck, Doe//rak Events en Club Junx. Hier onder een chronologisch overzicht van dit bovengenoemde spektakel.

Vrijdag 1 oktober - Kranck presenteert Tony Rohr
Dé organisatie die de donderdagavond in Utrecht groot heeft gemaakt is Kranck. Twee keer in de maand verzorgen zij in samenwerking met Rave tegen de Klok en Doe//rak Events de beste feesten om het weekend succesvol te starten. Voor special guest Tony Rohr (USA) komt de organisatie Club Poema op zijn kop zetten samen met local talents Daya, Visser en Weissnicht.

Zaterdag 2 oktober - Showcase: We Are E Special
Bekend van de A Day at the Park, Cocoon, Minus en Timewarp NL shows, is de organisatie achter boekingskantoor We Are E. De host van de succesvolle BlaBla feesten, Daniel Sanchez, de host van de doorgedraaide 300MPH feesten, Joey Daniel, Amersfoortse publiekslievelingen Loops en de Utrechtse house pionier Wesdex komen deze avond de We Are E sound vertegenwoordigen die overal in Nederland met open armen ontvangen wordt.

Vrijdag 8 oktober - Sound Architecture presents: Cadenza Showcase
In 2007 heeft Poema een Cocoon show gehad met artiesten Guy Gerber, Chris Tietjen en een Minus Show met Marc Houle en Troy Pierce. Na drie jaar komt dan eindelijk het label Cadenza langs voor een showcase met niemand minder dan Reboot en Marc Antona. Super act Reboot (DE) heeft in de grootste clubs van Duitsland feestgangers hun heupen doen schudden dankzij zijn unieke sound die tech, deep en tribal house met elkaar combineert. Hij zal deze avond naast Marc Antona (FR), Joachim (B), Mesquitas, Dimzen en Erik Heijting een show neerzetten die men met openslaande mond zal bewonderen!

Zaterdag 9 oktober - Poema invites De Man Zonder Schaduw & Friends
Iemand die al een tijdje niet meer zijn gezicht in de Poema heeft laten zien is De Man Zonder Schaduw. Hij zal samen met Sandrien en Miss Melera feestgangers tot in de vroege uurtjes gek maken dankzij de populaire GZG sound waar hij de geestelijk vader van is. Maar liefst 4 uur lang zal de beste man achter de decks staan en dan is hij op zijn best. Typisch een avondje dat synoniem staat voor één woord: Raven!

Zaterdag 16 oktober - Doe//rak – 2 year anniversary
Nog een act die maar liefst 4 uur lang op zal treden in Poema in oktober zijn de prettig gestoorde Italoboyz (UK). Waar zij ook komen kan een feest verwacht worden! Deze Italiaanse boys afkomstig uit Londen passen daarom precies in het profiel van wat Doe//rak Events met zijn feesten uit wil stralen. “Feesten, beesten, leven!”, luidt de slogan. Dat zal dan ook gebeuren tijdens hun twee jarige jubileum samen met DJ team Kaskrakers, live act Mesquitas en de “Mystery Guest” die op de avond zelf onthuld zal worden.

Zaterdag 23 oktober - Made in Motown
Het allernieuwste (deep)house concept van Poema, genaamd Made in Motown zal met Shinedoe, Melon, Dimzen en Samuel Deep de kick off zijn van een reeks avonden in de Poema waarin de invloeden van soul –en jazz op de hedendaagse house naar voren gebracht zullen worden. De artiesten die tijdens deze avonden uitgenodigd zijn, hebben een voorkeur voor muziek die afstamt van een eeuwoude cultuur. Voor de ware house liefhebber een genot voor het oor, maar ook de benen, armen en heupen zullen hier op hun wenken bedient worden!

Vrijdag 29 oktober - Club Junx
De vaste maandelijkse host van Poema voor de laatste vrijdagavond van de maand, Club Junx, nodigt special guests Jason Shae & Pete Bandit uit om de voetjes van de vloer te krijgen. Zij zullen naast Jimmy van Eschid, Samuel Deep, Tom Ruijg en vaste MC Roga optreden.

Zaterdag 30 oktober - Rejected Labelnight
Op het moment is Joris Voorn één van de grootste techno artiesten van Nederland. Wie kent niet zijn remixes voor Steve Bug, Robert Babicz en Pitto? Precies. Joris geniet laatste jaren van internationale aandacht als nooit te voren. Maar niet alleen als artiest. Samen met partner in crime Edwin Oosterwal is hij de eigenaar van het Rotterdamse Rejected label. Club Poema zal meerdere malen per jaar dit duo en hun labelvrienden uitnodigen voor een aantal spetterende avonden! Tijdens de eerste editie zal naast Joris en Edwin, de Zweedse Aril Brikha schitteren met een muzikaal stukje kunst. Bereidt u voor op de beste diepe, melodieuse funky sounds van Nederlandse –en Zweedse bodem!Waardering 8 okt 2010 - Sound Architecture Presents
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area