Loading...
22 oktober 2010 - Defected In The House
*
Datum:
22-10-2010 (vrijdag) 1273 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
3
Organisatie:
Panama
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
17,50 excl. fee
Max.bezoekers:
1.000
Muziekstijl:
House
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Line-up:
The Shapeshifters, Chocolate Puma, Simon Dunmore, Gregory, Kid Creme & Junior Jack

Studio Apartment:
Ben Westbeech, Treasure fingers, Aaron Ross, Rae live PA


Defected In The House
*
flyer Defected In The House

Het overal ter wereld geliefde en zeer gerespecteerde platenlabel Defected neemt wederom Panama over tijdens ADE! Op vrijdag 22 oktober wordt de onvergetelijke defected avond van vorig jaar nog een keertje dunnetjes over gedaan.

Junior Jack & Kid Crème, The Shapeshifters, Chocolate Puma, DJ Gregory , Copyright, Simon Dunmore, Ben Westbeech, Treasure Fingers, Aaron Ross, Studio Apartment & Rae slaan de handen in één om wederom de beste House avond van ADE 2010 te geven.

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is voor de gehele Partyscene een roeping. Met s’werelds grootste dj’s & concepten is ADE in Panama de plaats waar je niet om heen kan. Als je dan ook een feestje opzet tijdens de ADE, moet je er zeker van zijn dat jouw line-up zich staande kan houden tegenover de rest. Daarom heeft Defected wederom een line-up neergezet om je vingers bij af te likken. De fijnste acts zijn samen gebracht om zeer zeldzame sets te geven ,welke precies de kwaliteit afleveren waar de Defected sounds om draaien. Hoogtepunten van de Defected line-up zijn Junior Jack & Kid Creme, die hun nieuwe cd komen promoten maar ook onze lokale vrienden Chocolate Puma & DJ Gregory, die als geen ander weten wat Amsterdam nodig heeft. Naast deze sterren kan er ook genoten worden van de Shapeshifters en hun nieuwste tracks.

Een nieuw gezicht om aandacht aan te schenken is Rae, een prachtig en krachtige zangeres wiens DJ skills indrukwekkend zijn. Zij zal in gezelschap zijn van Studio Apartment. Studio Apartment wordt speciaal overgevlogen vanuit Japan (Dit duo zal aan het eind van de maand samenwerken op Defected in The House Tokyo ’11). Kijk ook uit voor Ben Westbeech. Ben zal zijn nieuwe Live Show en Treasure fingers tentoonstellen. Beide stijgen momenteel snel op de DJ en producer ranglijsten.

Met deze overheerlijke Defected line up kan ADE 2010 in Panama nu al niet meer stuk! Kaarten zijn te koop op www.panama.nl of bij een primera of free frecord shops bij jou in de buurt.

Voor elke ADE clubavond in Panama zijn zoals altijd maar een beperkt aantal tickets beschikbaar, voorkom daarom teleurstelling en wees er alvast snel bij.

P.s.Nogmaals twijfel niet te lang want vorig jaar was het compleet uitverkocht en hebben we helaas een heleboel defected fans teleur moeten stellen. Remember: There is no guestlist this nightWaardering 22 okt 2010 - Defected In The House
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area