Loading...
18 september 2010 - Dirty Love
*
Datum:
18-09-2010 (zaterdag nacht) 1307 dagen geleden
Tijd:
00:00 - 05:00   (19-09-2010 00:00 - 05:00)
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Varkensstraat 6
Bezoekers:
2
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00
Max.bezoekers:
1.000
Muziekstijl:
Eclectisch, House, Rnb
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Dirty Love
*
flyer Dirty Love

In juli 2010 begon het allemaal in Club Home te Amsterdam. Het was een geweldige nacht waar de partypeeps helemaal los gingen op de muziek en de lekkere sfeer van Dirty Love! Nu de zomer voorbij is, en we met onze gedachten nog bij die lekkere vakantieliefde zitten, is het tijd voor Dirty Love om naar The Manhattan in Arnhem te komen. Op zaterdag 18 september zal Dirty Love de dansvloer op z'n kop zetten met de lekkerste muziek die je die hete zomerdagen opnieuw doet beleven.

De line up van deze avond bestaat uit de Dirrrty Dj's;

*Oliver Twizt, de aangewezen man die Dirty Love net even die extra "Twizt" weet te geven!

*Timothy Watt, de man die samen met Hardsoul wederhelft Greg van Bueren een van de lekkerste Soulfull House avonden van onze hoofdstad in handen heeft namelijk Deepheat.

*Fetish Verdi, deze Rising Star is niet meer uit de studio te krijgen! Zijn producties gaan de hele wereld over in de koffers van collega Dj's als o.a. Gregor Salto, Funkerman, en Neerlands trots Tiesto. Binnenkort zal ook hij zijn koffers pakken en is ie gevlogen! Geniet dus maar van zijn set.

*Graphix, de king of Eclectic en tevens medeorganisator van het zeer succesvolle concept ZoetZaligheid! Hij weet als geen ander de crowd aan te voelen en met zijn supersnelle moves het dak eraf te krijgen.

*Rotjoch, BNN presentator van 101 Barz... Samen met Graphix zijn ze "Heel Vervelend" Rotjoch zal Arnhem op 18 september pas echt laten zien waar het woord DIRTY voor staat bij Dirty Love.

Trek dus allemaal je stoute schoenen aan en je lekkerste outfit want het zal een nacht worden waar over nagepraat zal worden!! See Ya'll, op zaterdag 18 september @ Manhattan Arnhem DIRTY LOVE...Nieuws / Verslagen
*
01-09-2010Dirty Love
Waardering 18 sep 2010 - Dirty Love
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area