Loading...
25 september 2010 - Dance Factory The Official Reunion Party
*
Date:
25-09-2010 (saturday) 1700 days ago
Time:
21:00 - 08:00
Location:
 (4,3 / 5)
Street:
Beesdseweg 1a
Visitors:
10 0
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
29,50 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:

Gratis ExTaCy bij DanceFactory deze zaterdag!
*
flyer Dance Factory The Official Reunion Party

Published: 24 September 2010

Love, Peace, and Happiness bij Dance Factory!
Nog maar een paar dagen tot het nieuwe mysterieuze feest Dance Factory in de spliksplinternieuwe Crystal Venue losbarst! De Grand Opening van deze mooie club in de meest centrale provincie Utrecht. Wij hebben er zin en jullie ook! Dat blijkt wel uit alle geweldige reacties! Daarom gaan we wat extra's doen voor de eerste 250 bezoekers! Zij krijgen namelijk een hele special Herbal Energizer die ervoor gaat zorgen datzij dit hele lange feest 'to the max' zullen gaan beleven! Deze Herbal Energizers worden gesponsord door Magic Mushroom in Amsterdam. Kom dus vroeg, het is ECHT de moeite waard! We will take you skyhigh! Love, Peace & Happiness! Kreten die ons allemaal bekend in de oren klinken. Back to the sixties qua sfeer en mentaliteit, maar zeker niet wat de muziek betreft! We gaan los!

Het wordt één groot Spektakel!
Stel je maar vast in op een hele lange nacht vol verrassingen!

De Dance Factory Big Bang moment om 12 uur!
Om precies 12 uur zullen we met z’n allen het grote Big Bang moment gaan vieren van deze spectaculaire reunie. Dit zal gepaard zijn met vuurwerk, een uniek aftelmoment en andere speciale effecten. In plaats van het Oud en Nieuw gevoel, nu het Reunion gevoel met z’n allen samen vieren.

Doe gek, een groot springkussen op Dance Factory
Met ons thema Love, peace & Happiness gaan we weer lekker terug naar de tijd waar we ons weer jong en hippie voelen. En daar past een heel groot springkussen helemaal bij. Wil jij lekker los gaan op de muziek op de springkussen, dan is dit het moment. Op Dance Factory gaan we HAPPY los.

BE A SPECIAL VIP!
The Crystal Venue beschikt over een prachtige VIP Lounge die TE mooi is om niet te gebruiken! Vandaar dat wij jullie de mogelijkheid willen bieden om te upgraden naar de Speciale VIP Lounge voor maar TIEN EURO!!

VIP TAFEL
Voor de échtE VIP's bestaat er de mogelijkheid om een tafel te reserveren om je avond NOG specialer te maken. Wat kun je verwachten?

* Entree voor 6 personen
* Eigen tafel op VIP-deck
* Eén fles sterke drank naar keuze
* Voldoende mixdrankjes
* Fles Prosecco
* Sweet & Candy

Kosten hiervoor zijn € 500,00 per tafel voor 6 personen. Uiteraard is dit alleen op reserveringsbasis mogelijk en zijn er maar beperkte plaatsen. Als je wilt reserveren, mail dan per omgaande naar [email]info@littlesins.com[/email] !

DRESSCODE!!
Veel mensen vragen naar de Dresscode en eigenlijk hebben we die voor dit feest helemaal niet. Maar.... we hebben natuurlijk wél een thema!!:

Love, Peace & Happiness!!

Dance hoort gebaseerd te zijn op je goed voelen, feesten en vrolijk zijn! Dus hoewel het geen verplichting is, zouden we het geweldig vinden als jullie zouden kleden naar het thema! Kleur, liefde & blijdschap! Het kan niet vrolijk genoeg!layer1 area