Loading...
11 september 2010 - Unique Sexycity 6 Years
*
Datum:
11-09-2010 (zaterdag) 1714 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 06:00
Locatie:
Lexion
Straat:
Overtoom 65-67
Bezoekers:
14 0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
22,50 excl. fee Deur: 35,00
Max.bezoekers:
3.000
Dresscode:
sexy, classy & Unique. No jeans allowed!
Deel:
Line-up:
Moulin Rouge:

Brian S
Emiel Roche
Enrico de Luca
Jose
Nicky Romero
Randy Katana
Ruben Vitalis
Spider

Hosted by Organza:

DieVito
Ramon Rev
Tim-Tation


Hosted by Creations:

Chris Scott
Ed Mission
Energy
Gohan
Marcel Gieskes
Mario Rijken van Olst
Peter Woodz
Raoul Coolman

Hosted by Past Present Future - Free2party:

Buzz Fuzz
Cold Fusion
Dennis R
Supercell
Extra info
*
Men must be in female company


Unique Sexycity zaterdag 11 september let op de nieuwe route!
*
flyer Unique Sexycity 6 Years

Gepubliceerd: 2 september 2010

Het nieuwe seizoen is er en dus is het eindelijk weer tijd voor een te gek feest in een heerlijk warme club. Na al het vele lopen op de uitgestrekte grote buitenfestivals met regen of een waterig zonnetje is het nu weer voor een lekker knus en warm feest in de gezellige club de Lexion. 11 september is de eerste grote indoor Unique Sexycity met 4 coole zalen met verschillende stijlen muziek. Natuurlijk met geweldig decor en de mooie shows. Het thema is Moulin Rouge showgirls en uiteraard zullen de vele meiden van het entertainment jullie weer in de watten leggen. Ook het decor zal geheel in de stijl zijn van Moulin Rouge. Nachtdienst is al begonnen met het decor in de Lexion, het wordt supermooi.

Wij hebben naast de Moulin Rouge area van Unique zelf nog 3 verschillende area’s die gehost worden door verschillende organisaties. Een heus indoor festival bijna. Zo is er een zaal die gehost wordt door Club Organza, de leukste en mooiste club in Breukelen. Wie ken hem niet, deze te gekke boerderij. Ook zal Unique Sexycity na de Lexion een afterparty doen in deze mooie knusse boerderij. Een afterparty vol met dj's van Unique. Je vindt er de dj’s Spider, Ruben Vitalis, Mario Rijken van Olst, Dievito, Ramon Rev en Tim-Tation. Een volgende zaal zal gehost worden door de geweldige feesten van Creations. Met hun geweldige decor en resident dj Chris Scott. Uiteraard staat er overal extra geluid, zoals jullie van ons gewend zijn, met nadruk op het woord extra. Dus ook in de Creations zaal zal een booming soundsystem staan, extra licht en mooi decor. Speciaal voor de hardere stijlen heeft Unique een area die gehost wordt door Free2Party: PastPresentFuture. Zij zijn bekend van de feesten die zij geven op het strand en in de Marcanti en andere lokaties. De feesten van Raoul Coolman variëren van oldschool, classics en hardstyle. Speciaal voor de mensen die ook van de hardere stijlen houden kun je hier genieten van o.a. de dj’s Buzz Fuzz, Dr. Rude, Bounthunter, Cold Fusion.

Nieuwe weg Lexion
De nieuwe weg naar Lexion is klaar! Niet langer hoeft er over het kleine dijkje gereden te worden om de partylocatie te bereiken, want Lexion heeft een aansluiting gekregen aan de kant van het grote parkeerterrein. De nieuwe weg is niet alleen een stuk eenvoudiger maar ook sneller!

Routebeschrijving Lexion :

Vanuit Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam:
Uit de Coentunnel links aanhouden richting Zaanstad/ Alkmaar.
Na 500 meter 1e afslag Oostzaan/ Het Twiske/ Zaandam Zuid.
Bij verkeerslichtenlichten rechtsaf richting Zaandam (3 KM).
Over de den Uyl brug rechtdoor richting Beverwijk/ Haarlem N516 (3.3KM).
Bij rotonde linksaf richting Beverwijk (1KM).
Over de brug bij rotonde rechtsaf de Kleine Steng op.
Aan het einde van - de Kleine Steng - bevindt zich Lexion.

Adres voor nieuwe route: Lexion, Kleine Steng, 1551 NC Westzaan

Uiteraard is de Lexion via de oude weg ook nog bereikbaar.

Grote drukte, kom op tijd
Wij verwachten omdat het ’t eerste grote feest na de zomer met meerdere zalen is dat het heel druk gaat worden. Dus kom vroeg voordat het grote parkeerterrein vol is. Probeer zoveel mogelijk jassen en tassen in de auto’s te laten zodat er zo min mogelijk druk op de garderobe staat. Dus wees vroeg en maak dit geweldige superfeest na de lekkere en ook wispelturige zomer mee in de Lexion in Westzaan. Gegarandeerd warm en gezellig. Wie kent deze nostalgische club niet met z’n geweldige geluid bij de Nachtdienst feesten, zonder limiters en natuurlijk jullie het leuke partypubliek, het grappige en mooie entertainment, een echte Moulin Rouge sfeer. Kom dat zien op 11 september Unique Sexycity in de Lexion.layer1 area