Loading...
15 augustus 2010 - Rekord3r ‘Dagje strand’
*
Datum:
15-08-2010 (zondag) 1342 dagen geleden
Tijd:
16:00 - 01:30
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Zwarte Pad 66
Bezoekers:
1
Organisatie:
Chemistry
Prijs:
Gratis
Max.bezoekers:
700
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Wouter de Moor, Juan Sanchez, Loops ‘live’, Jeff Moore, Mirella Kroes


Rekord3r viert voor de laatste keer feest op het strand
*
flyer Rekord3r ‘Dagje strand’

Op zondag 15 augustus zal Rekord3r haar tweede en tevens laatste strandfeest van het seizoen organiseren bij de Whoosah in Scheveningen. De insteek: een heerlijk dagje strand, waar niets moet, alles mag en vooral goede muziek! Vanaf de middag tot ruim in de nacht worden de draaitafels bemand door Wouter de Moor, Juan Sanchez, Loops ‘live’, Jeff Moore, Jamie Lie A Kwie en Mirella Kroes. Aangezien je bij een strandfeest gewoon aan moet kunnen waaien is ook deze keer Rekord3r weer gratis toegankelijk!

Ook dit jaar is Rekord3r in de zomermaanden weer te vinden op het Scheveningen strand bij de leukste strandtent aldaar: de Whoosah. Reeds vier seizoenen is het feest hier te vinden en wordt gekenmerkt door het altijd enthousiaste publiek. Met de ongedwongen opzet van het event, is de sfeer vaak nog uitbundiger dan de indoor feesten.

Rekord3r sluit met de strandeditie het zomerseizoen voor 2010 alweer af. De eerste strandeditie stond totaal in het teken van de WK finale waarna het verloren duel alsnog het feest totaal los barstte. Ook heeft Rekord3r voor het eerst van zich laten horen in het buitenland en was het te vinden in de legendarische Cocoon Club in Frankfurt van vlaggendrager Sven Vath.

Op 15 augustus aanstaande dus zon, zee strand en….muziek! Tip: neem alle (opblaasbare) attributen die je kunt vinden mee!

Bereikbaarheid
De Whoosah is naast bereikbaarheid met de auto ook prima te doen met het openbaarvervoer. Het is bereikbaar vanaf het Centraal Station en Hollands Spoor met bussen (bus 22) en trams (lijn 5 en lijn 9).Waardering 15 aug 2010 - Rekord3r ‘Dagje strand’
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area