Loading...
17 july 2010 - Fight Cancer after party
*
Date:
17-07-2010 (saturday) 1771 days ago
Time:
23:00 - 04:00
Location:
 (3,6 / 5)
Street:
Plein 8
Visitors:
0
Organiser:
Loveland
Max.visitors:
300
Hotels:
Bookings.com
Share:


Fight Cancer
*
flyer Fight Cancer

Published: 18 June 2010

Amsterdam, 17 juni 2010 - Vanaf 16 juli is de Fight cancer tour weer onderweg met dj’s als Roog, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Erick E en Marnix. Tijdens de tour, die neerstrijkt op verschillende pleinen in het land, komen de dj’s vanuit de welbekende excentriek omgebouwde Fight truck belangeloos in actie voor de kankerbestrijding. Loveland verbindt al jaren haar naam aan Fight cancer, het actielabel voor jongvolwassenen van KWF Kankerbestrijding. Ook dit jaar zal Loveland zich inspannen om jongvolwassenen bewust te maken van de noodzaak om verder onderzoek te kunnen doen naar de ziekte en voor goede ondersteuning en begeleiding van patiënten.

Zo zal Loveland Events dit jaar voor de vierde keer Fight cancer on tour to Loveland Festival organiseren. Tijdens deze tour die Loveland volledig ten bate van Fight cancer organiseert, zijn bezoekers in de gelegenheid om naast genieten van de muziek, donateur te worden. De tour brengt dit jaar een bezoek aan Haarlem, Den Haag, Utrecht, Leiden, Amsterdam en Alkmaar. Naast de vrij toegankelijke feesten op de pleinen wordt er dit jaar aansluitend op elk feest een after party georganiseerd, waarvan de opbrengsten geheel ten bate van Fight cancer komen.

Naast dit alles zal Loveland op 7 augustus, na een overweldigend succes in 2009, weer deelnemen in de botenparade, welke onderdeel is van de jaarlijkse Gaypride. Met zo’n 560.000 bezoekers langs de kant zal Loveland middels haar boot aandacht vragen voor Fight cancer en hiermee awareness creëren onder deze doelgroep.

Daarnaast zal ook de Fight cancer truck terug te vinden zijn tijdens de GayPride. Samen met ProGay organiseert Loveland van 13:00 tot 19:00 uur op het Stoperaplein de Loveland Europride Party.

Eindpunt van de tour is net als andere jaren het Loveland Festival, wat dit jaar op 14 augustus alweer voor de vijfde keer in het Sloterpark zal worden gehouden. Op het Fight cancer zonneterras kunnen bezoekers zich insmeren bij de creambar van Fight cancer en geïnformeerd worden over de mogelijke schade van UV straling door de zon. Ook hier hebben bezoekers de mogelijkheid om Fight cancer te steunen en zich in te schrijven als donateur.

Voor meer informatie:
www.fightcancer.nl en www.loveland.nl

Loveland organiseert drugsvrije evenementen en hanteert het zero tolerance drugsbeleid. Voor de volledige huisregels ga naar http://loveland.nl/loveland-festival/rules/.

Over Fight cancer
Fight cancer is een dynamische actielabel van KWF Kankerbestrijding voor jongvolwassenen. Onder het motto ‘Love life. Fight cancer.’ vecht Fight cancer tegen kanker door middel van fondsenwerving en het creëren van bewustzijn. De opbrengsten van Fight cancer komen terecht bij wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en patiëntenondersteuning.

Over Loveland Events B.V.
Loveland Events B.V. (Loveland) is een vooraanstaande evenementenorganisatie die diverse dance- en lifestyle evenementen in Amsterdam produceert. Het bedrijf bestaat reeds 15 jaar en onderscheidt zich door haar diversiteit, kwaliteit en liefde voor het vak.

Door de jarenlange ervaring heeft Loveland een naam opgebouwd als professioneel evenementenproductiebureau. Op dit moment organiseert Loveland onder andere de evenementen T-Dansant, FIRE!, Loveland New Year, SAS Bal en natuurlijk het jaarlijkse Loveland Festival. Door de jaren heen hebben deze evenementen op tal van locaties plaatsgevonden waaronder het Sloterpark, Stoperaplein, Amsterdamse Bos, Krasnapolsky Hotel, Westerunie, Gashouder, Smits Koffiehuis, Scheepvaartmuseum en nog vele andere unieke locaties.

In de loop der jaren heeft Loveland landelijke bekendheid opgebouwd. Loveland werkt samen met de volgende media partners: RTL, Radio 538, Metro en AT5.News / Reports
*
18-06-2010Fight Cancer
layer1 area