Loading...
25 juni 2010 - Sappig!
*
Datum:
25-06-2010 (vrijdag) 1392 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
Off_Corso
Straat:
Kruiskade 22
Bezoekers:
1
Organisatie:
Sappig produkties
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 16,00
Max.bezoekers:
1.200
Deel:
Line-up:
Stefan Vilijn, Dominggos, Sharity Jayde, Nour Casablanca, G Volante, Rowel Sinester, Lennox Frederique, Luigi Fernandez, Superior, Sir Edward Mix Master J, Meo Mania, Sean Sebastian

5yr Sappig! 010 en laatste editie in Rotterdam!
*
flyer Sappig!

Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan! Sappig heeft 5 jaar geleden de House/Eclectische scene wakker geschud in Rotterdam en heeft 5 jaar lang de dienst uitgemaakt met de populairste en opkomende dj's van Nederland. Sunnery James, Ryan Marciano, Sidney Samson, Laidbackluke, Chuckie, Gregor Salto wie kent ze nou niet. Bij Sappig staan ze er ook om bekend om opkomende dj's ook een kans te geven want zo zijn immers Ryan Marciano en Sunnery James ook begonnen bij Sappig.

De laatste paar maanden zijn er toch een flink aantal dj's uit Rotterdam die goed aan de weg aan het timmeren zijn. Stefan Vilijn, Dominggos, Lennox Frederique, Sharity Jayde enkele namen van de dj's in Rotterdam die nu hun populariteit keer op keer bewijzen en elke Sappig editie hebben gerocked. Hun laatste editie zal dus weer verassend Sappig zijn met de heetste eclectische sounds vol met trommels, sexy vocalen en snoeiharde percussie maar vooral met veel sexy beats brengen zij julie deze laatste editie in de verleiding.

Ze hebben jullie prikkelende veelbelovende line-ups beloofd en zijn hun belofte's nagekomen. Deze laatste editie hebben ze niemand minder dan: Stefan Vilijn, Dominggos, Sharity Jayde, Nour Casablanca, G Volante en Rowel Sinester, ons trots van Rotterdam. In de foyer doen we het een allerlaatste keer goed met de lekkerste Urban/Ecletic dj's: Lennox Frederique, Luigi Fernandez, Superior, Sir Edward Mix Master J, Meo Mania en Sean Sebastian. De line-up beloofd dus ook een knallend uiteinde te worden van 5 jarig Sappig en dit willen zij met jullie allemaal vieren en delen. Ze willen jullie hierbij ook bedanken voor 5 onvergetelijke jaren en voor jullie trouwe bezoekjes aan de edities van Sappig in Rotterdam. Vier 25 juni met hen mee want afscheid nemen bestaat niet…Ze gaan in o.a. in Amsterdam wel verder met het concept!

Zoals ze in Rotterdam zeggen: GEEN WOORDEN MAAR DADEN tijdens deze laatste editie SAPPIG in de Maasstad!!!Waardering 25 jun 2010 - Sappig!
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area