Loading...
3 juli 2010 - Latin Lovers
*
Datum:
03-07-2010 (zaterdag) 1387 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
16
Organisatie:
Panama
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
1.000
Muziekstijl:
Dance
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Line-up:
Roog, Tom de Neef(BE) Chris Rox, Jasper Clash

Studio hosted by Boom Brasil:
Dj Nilzon, KBC,Paulo Cosac, percussion by only-to Brazil


Latin Lovers
*
flyer Latin Lovers

Juli is de maand dat de zomer het hoogst staat in ons land en daar speelt Latin Lovers graag op in. Op zaterdag 3 juli mag je rechtstreeks van het strand door naar Latin Lovers in Panama te Amsterdam want de zomerse dag gaat daar gewoon verder! In een warme club met airco, ijskoude cocktails, een zomers decor en de beste artiesten. Zie jij jezelf al op de dansvloer staan omringd door palmbomen, kokosnoten, parasolletjes en bamboe met rondvliegende vlinders? In ieder geval zagen Roog, Tom de Neef, Chris Rox, Jasper Clash & MC Roga dit wel zitten en die zijn er gelukkig sowieso bij!

Heerlijk avondje weer dat de koning van de Housequake Roog weer op bezoekt komt! Hij is totaal verliefd op Latin Lovers en helemaal als het in zijn thuisbasis is: Panama! Verwacht weer een heerlijke latin set van deze alleskunner. 50% van de Housequake formatie is dus maximaal aanwezig en zal iedereen laten schudden met zijn heerlijke latijnse trommeltjes! Uit Belgie komt dit keer Tom de Neef vanuit Antwerpen gereden voor een heerlijke zwoele opwarmset. Tom de Neef is bekend van zijn internationale residentie voor Hed Kandi maar ook door de wereldwijde support van o.a. Roger Sanchez. "Tommeke" zal de juiste setting afvuren op de dansvloer van Panama! Nachtburgemeester Chris Rox heeft met de vorige editie nog vers in zijn schoenen nu al zin in de volgende. Met een heerlijke percussie set voelde hij het publiek optimaal aan en de internationale sound onthutste zich op de dansvloer in een kolkende menigte. Are you ready to Rox? ;-) De lange Ibiza lover Jasper Clash heeft met zijn trommel groove de smaak nog hoger te pakken dan dat hij lang is. Zijn drijvende tribals gieren door de speakers en de spontaniteit van deze knul spat er gewoon keihard vanaf, en zo hoort het bij Latin Lovers meneer Clash! Zijn Valtho maatje MC Roga is weer helemaal fit en klaar voor een avondje hypen en hosten met zijn boys...make some noise for my deeejaaaaay!

Latin Lovers breidt uit in Amsterdam en iedere keer is de club binnen no-time tot de nok toe gevuld. Nieuwe gezichten, trouwe bezoekers en natuurlijk de vaste fans die Latin Lovers overal volgen. Panama is een van de mooiste clubs die Amsterdam rijk is. Al jaren beheren zij een grote rol in de Nederlandse dance scene. Met een uitgebreid lichtprogramma, een superdik geluidssysteem en een verzonken dansvloer is intimiteit het sleutelwoord. Met het zomerse decor en de setting van Panama, is deze fantastische internationale club ideaal voor Latin Lovers. De club straalt warmte uit en dat is precies wat het concept zoekt. Laat je verrassen door de combinatie van Latin Lovers en Panama!

De Boom Brasil area neemt in Panama steeds grotere maten aan en begint een echt statement te krijgen bij Latin Lovers in Panama. Exclusief in de studio kun je even bijkomen van al het geweldige geweld van de clubzaal en kun je lekker je heupen laten bewegen op de meest zwoele en sexy latin exclusief gebracht door Braziliaanse artiesten zoals de deejays Nilzon, KBC, Paulo Kosac en live percussions door Only-To Br@zil. Bij iedere editie gaat het er in de studio heet aan toe en ook deze zaal is iedere keer weer een genot voor iedere Latin Lover! Boom Brasil host de studio van top tot teen en laat je verrassen door deze unieke combinatie!

Stap dus snel in je cabrio, scooter, step of tram op zaterdag 3 juli naar Latin Lovers in Panama want dit meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft bewezen waarom het ook thuishoort in Amsterdam. En je mag je handdoek meenemen want het zal er zeker weten heel heet aan toe gaan, zoals altijd!

Minimum leeftijd: 18+
Dresscode: Nice & a relaxed attitude!
Line Up: Roog, Tom de Neef (BE), Chris Rox, Jasper Clash, MC Roga

Studio hosted by Boom Brasil: Dj's Nilzon, KBC, Paulo Kosac, Live percussions by Only-To Br@zil (Clayton Barros & Nailton Miranda)Nieuws / Verslagen
*
30-07-2011Foto's Latin Lovers On The Beach @ Brunotti Beach HousePuppie
24-07-2011Foto's Latin Lovers On The Beach @ Fuelterrry
21-05-2011Foto's Latin Lovers Clubnight @ Club Viesalina
19-03-2011Foto's Latin Lovers Clubnight @ Club VieDuckie
19-02-2011Foto's Latin Lovers @ Club MonzaSuleyman
Overige data Latin Lovers
*
10-05-2014Win
17-05-2014Win
11-07-2014Win
Waardering 3 jul 2010 - Latin Lovers
*
(0 waarderingen)
*
Twitter LatinLovers
*meer

layer1 area