Loading...
21 mei 2010 - Sonate - 2 Year Anniversary
*
Datum:
21-05-2010 (vrijdag) 1428 dagen geleden
Tijd:
22:30 - 04:00
Locatie:
 (3,0 / 5)
Straat:
Rentmeesterstraat 2
Bezoekers:
1
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
8,00
Muziekstijl:
Minimal | techhouse | techno
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Tim Wolff, MillK, Onnik, Beat me up


Sonate - 2 Year Anniversary
*
flyer Sonate - 2 Year Anniversary

Vrijdag 21 mei is het feest de enige (indoor) techno feest Sonate viert haar 2 jarige bestaan. Binnen een mum van tijd heeft Sonate de faam opgebouwd van gegarandeerde hoogwaardig techno niveau. Eén of twee grote namen, aangevuld met bewezen talent en helden van lokaal grond. Een aantal artiesten die de revue hebben gepasseerd Mos jeff, JL Kadmaer, Steve Rachmad, Martin Aurora, Jade, Dave Ellesmere, Remy, Mike Drama, Secret Cinema, 2000 and One, Dee Marbus en meer. Met daarbij telkens een veranderd decor van kunst en Visual entertainment.

Het concept Sonate georganiseerd door Thirteen brengt het Nachtleven van Almere naar een hoger level en zet daarom op haar verjaardagsfeest en laatste editie voor het festivalseizoen, met trots haar line-up neer.

TIM WOLFF begon pas in 2005 met dj-ing en produceren maar was al geruimetjd actief binnen de Amsterdamse dance circuit. Groote optredens volgden al snel, zoals TWSTD QNSDAY, Open Air en de legendarische techno-event Awakenings. Dit ging gepaart met vele club gigs in zalen zoals Paradiso, de Sugar Factory en Studio 80, internationale optredens in Ibiza, New York en Belgrado. Net als zijn dj-sets zijn Tim producties steeds gericht om de hoofden te laten bounchen, terwijl hij trouw blijft aan de geest van de Detroit.

MILLK een nieuwe act waar echte techno mag worden verwacht. De avond zal tevens terzijde worden bij gestaan door ONNIK deze talent met verschillende releases zal zijn eerste groot gig op aankomende Dance valley 2010 de hoogste podia betreded. Zijn heerlijke techhouse sound zal zijn weer klanken klinken. Met BEAT ME UP wordt verder gebracht in een mix van zowel feestelijke klanken als warme, diepe, unieke en gevarieerde techno muziek voor de kenner. Precies in de lijn van Sonate!!

Podium De Meester is niet onomstreden als locatie maar Sonate voelt zich hier prima thuis, met het geluidsysteem van podium De Meester kan deze avond niet mis gaan. Techno zal hier optimaal tot zijn recht komen! Zoals de meeste mensen inmiddels weten, staat Sonate garant voor een flinke dosis kwaliteitstechno en een hoog party gehalte, dus dat betekend maar met één intentie deze avond beleven, LOS GAAN!!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 21 mei 2010 - Sonate - 2 Year Anniversary
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area