Loading...
20 october 2010 - Goldfish @ Ade
*
sold out
Date:
20-10-2010 (wednesday) 1275 days ago
Time:
21:00 - 22:15
Location:
 (4,5 / 5)
Street:
Lijnbaansgracht 234a
Visitors:
4
Organiser:
Full Circle
Price:
15,00 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Goldfish (live)


Goldfish @ Amsterdam dance event 2010
*
flyer Goldfish @ Ade (extra Concert)

Goldfish, een unieke electro-jazz live act uit Zuid Afrika, heeft zojuist alle records verbroken door als eerste maarliefst twee shows uit te verkopen tijdens het Amsterdam Dance Event van 2010. Op woensdag 20 oktober en vrijdag 22 oktober zullen ze wederom een verpletterende show wegggeven voor een uitverkochtte Melkweg in Amsterdam.

Niemand kan er meer omheen: Goldfish is een hit! David Poole en Dominic Peters zijn het brein achter de live act die inmiddels wereld wijde bekendheid geniet. Nog geen drie jaar geleden stonden deze enthousiaste artiesten voor het eerst met een optreden op Nederlandse bodem en sindsdien is hun populariteit een feit. Met enkel uitverkochte shows in onder andere de Melkweg en Club Home is Goldfish een van de populairste acts van dit moment. Maar niet alleen in Nederlands zijn deze Zuid Afrikaanse jongens ontzettend bekend. Goldfish reist momenteel de hele wereld over en zijn graag geziene gasten in onder andere Ibiza, Dubai en Tokio, waar ze openingsperformances mogen verzorgen voor onder andere de Audio Bulleys en Fatboy Slim.

Onlangs verscheen hun nieuwste singel ‘ Get busy living’ ,de eerste singel van hun derde studioalbum dat op 20 september zal uitkomen. Een grote kans dus dat ze tijdens hun shows in de Melkweg de fans kennis laten maken met hun nieuwste sounds.Rating 20 oct 2010 - Goldfish @ Ade
*
(1 rating)
*
layer1 area