Loading...
4 june 2010 - 5 Years of good Lovin!
*
Date:
04-06-2010 (friday) 1813 days ago
Time:
20:00
Location:
 (4,3 / 5)
Street:
Breestraat 66
Visitors:
0
Organiser:
Lovin L'ectro
Hotels:
Bookings.com
Share:


5 Years of good Lovin!
*

Published: 21 April 2010

In het weekend van 4 en 5 juni viert Lovin L’ectro haar vijfjarig bestaan. Het beruchte clubfeest zal dit doen met optredens van ondermeer Secret Cinema, Tomaschek en Miss Melera, niet alleen in de welbekende thuishaven LVC, maar ook op het Gigadance-festival in Oss en club Poema in Utrecht.

Wat begon als een gezellige intieme lokale clubavond is inmiddels de meest succesvolle clubavond van regio Leiden, een landelijk rondreizend circus en een platenlabel.

Sinds juni 2005 staat de eerste vrijdag van de maand bij het poppodium LVC te Leiden in het teken van Lovin L'ectro. Het feest wat in de volksmond ook wel ‘Lovin’ wordt genoemd, is inmiddels een waar begrip geworden, met door de jaren heen veel gekkigheid, fraaie thema’s, binnen- en buitenlandse gast dj’s of live optredens en uitstapjes naar festivals, andere steden, clubs of radio shows.

Typerend voor een Lovin L’ectro editie is de combinatie van house muziek, gekkigheid, speciale thema’s, gast dj’s en een flinke dosis humor; een feest met kwaliteit, uitdaging, een glimlach en een knipoog.

Vanwege het grote succes in Leiden werd begin 2008 de stap gemaakt om door heel Nederland feesten te organiseren. Zo zijn er geweldige edities geweest in o.a. Studio-80 te Amsterdam, Het Paard van Troje te Den Haag, de Catwalk club in Rotterdam, Club M te Breda en het Patronaat in Haarlem.

Hoogtepunt van deze uitstapjes was ongetwijfeld het TunnelFest in Amsterdam. Waarvoor, geheel onverwachts, Lovin L'ectro is bekroond met een heuse Gouden Kabouter Award in de categorie ‘Beste Nieuwe Initiatief’.

Vooral de speciale edities zullen niet snel vergeten worden. Zo was er eind 2007 de tweedaagse Lovin L'ectro WeekEnder waar in totaal 32 artiesten optraden. Lovin L’ectro staat bekend om hun verrassende en spraakmakende thema’s waarvan er een aantal jaarlijks terugkeren.

Naast alle indoor uitstapjes staat Lovin L’ectro ook dit jaar weer in verschillende clubs, waaronder de Sugarfactory in Amsterdam en met een eigen spectaculaire stage, in de vorm van een meesterlijke Dome op verschillende festivals in alle uithoeken van het land. Festivals als Outdoor Stereo festival in Hoorn, het Freshtival te Enschede en het Gigadance festival in Oss.

Grootse verjaardagsplannen!

Voor deze gelegenheid vieren we onze verjaardag op drie verschillende locaties in één weekend.

Vrijdag 4 juni in het LVC te Leiden, zaterdag 5 juni op het Gigadance festival te Oss en zaterdagavond in Club Poema te Utrecht.

Beide dagen vieren we samen met een speciale gast die nog niet eerder op Lovin L’ectro heeft opgetreden; SECRET CINEMA! Inmiddels een van de meest succesvolle en populairste artiest van dit moment en daarom zijn we enorm blij dat wij samen met hem onze verjaardag mogen vieren.

Natuurlijk mogen onze vaste Lovin L’ectro ingrediënten Tomaschek en Miss Melera niet ontbreken, zij zijn immers onze stabiele factor in dit succesverhaal.

check www.lovinlectro.nlNews / Reports
*
layer1 area