Loading...
29 mei 2010 - Mascarada On The Beach
*
Datum:
29-05-2010 (zaterdag) 1418 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
Brunotti Beach House
Straat:
Strandweg 2
Bezoekers:
1
Organisatie:
Footclub
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 17,50
Deel:

Mascarada On The Beach
*
flyer Mascarada On The Beach

Na diverse uitverkochte edities in Rotterdam, Rockanje en Utrecht strijkt het populaire gemaskerde concept neer in Scheveningen. Zaterdag 29 Mei is het tijd voor "Mascarada on the Beach", en deze keer komt het concept met de volgende artiesten met veel kwaliteit naar Brunotti Beachhouse aan het mooiste strand van Scheveningen: Ricky Rivaro, Daniel Bovie & Roy Rox, Chris Rox, Jasper Clash, Marc MacRowland & MC Haits. En speciaal voor de strandedities heeft Mascarada nu exclusieve Beachtickets! 2 voor de prijs van 1!

LINE UP:
Ricky Rivaro is de man die Bloemendaal enkele jaren geleden op de kaart heeft gezet. Met zijn heerlijke True House Music gaat hij zorgen voor een heerlijke zwoele zomeravond. Dikke beats met heldere vocalen zullen zeker vanuit zijn cd map de strandkorrels doen bewegen en hij neemt je mee op reis langs de heerlijke avonden op de stranden van Ibiza.

De twee heren Daniel Bovie & Roy Rox hebben het afgelopen jaar veel van zichzelf laten horen. Hun hits "Stop Playing With My Mind" & "Preacher" zaten in iedere platentas van elke grote DJ op deze aarde. Tijdens hun sets stonden de meiden gillend voor de DJ booth. Deze keer gaat dat ook gebeuren alleen kunnen de dames nu ongehinderd los gaan van achter hun masker! Beleef deze set van deze twee heren dan ook dansend op je teenslippers, in je bikini top of in je zwemshort als het er heel erg heet aan toe gaat...!

Het volgende duo dat langs komt staat in de Brunotti bekend als de mannen van Latin Lovers. Maar deze avond zullen ze jullie verrassen. Geen Latin maar rollende basslines en heftige vocals zullen Jasper Clash & Chris Rox over het strand van Scheveningen doen blazen. Het is een genoegen om deze twee mannen elkaar te zien opzwepen achter de decks. Elke keer weer weten zij het publiek te overtuigen van hun kunnen. Stil staan is dan ook tijdens hun set niet toegestaan ;-)

De resident van Mascarada mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. Marc MacRowland weet wat er op Mascarada van hem verwacht wordt. Zijn sound en zijn uitstraling maken van Marc een Dj waar je niet meer omheen kan. Deze avond is hij de man die nog meer mysterie toe zal voegen. Want wat gaat hij doen? Welke plaat zal hij deze keer weer uit de Funktion One speakers laten galmen? Dit weet je alleen als je erbij bent en je laat meenemen in een reis die Mascarada heet.

De vocalen zullen deze avond worden verzorgd door de man die op alle Hed Kandi feesten de mic hanteerd. MC Haits is een echte brombeer die met zijn stem een toegevoegde waarde is voor dit gemaskerde concept!

BEACHTICKETS:
Speciaal voor de On The Beach edities heeft Mascarada iets leuks deze zomer: Beachtickets! Voor maar € 17,50 koop je 1 beachticket en deze geeft toegang voor 2 personen. Let op, er zijn maar 100 beachtickets beschikbaar en de actie loopt t/m 15 mei. Ze zijn verkrijgbaar bij alle Free Record Shops of online via www.footclub.nl en www.easyticket.nl

VIP TAFELS:
Mascarada On The Beach uniek en exclusief beleven? Er zijn een beperkt aantal VIP tafels beschikbaar! Voor maar € 120,- heb jij een VIP tafel met o.a. een fles champagne en toegang tot het feest voor 4 personen. Mail voor meer informatie en reserveringen naar vip@footclub.nl

MASCARADA:
Het concept waarbij de mysterieuze beleving hoog in het vaandel staat, is Mascarada! De sfeer en het uitzinnige publiek zorgen altijd op iedere editie voor een volle dansvloer, waarbij de handen de lucht in gaan en de mensen niet stil kunnen blijven staan. Stel je eens voor; de broeierige, decadente sfeer uit Venetië, mensen die de gehele avond gemaskerd in hun mooiste uitgaanskleding lopen, met overheersend parfum en een scala aan tres chique en etiquette die de boventoon voeren. Keer weer terug naar deze tijd en dans op de house muziek zoals deze bedoeld is. Zaterdag 29 Mei zet jij je masker op en zorg je dat je op tijd aanwezig bent op het strand van Scheveningen zodat je niks gaat missen van deze nu al legendarische avond.Nieuws / Verslagen
*
Waardering 29 mei 2010 - Mascarada On The Beach
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area