Loading...
15 mei 2010 - Rauw
*
Datum:
15-05-2010 (zaterdag) 1435 dagen geleden
Tijd:
23:00
Straat:
Oudegracht 245
Bezoekers:
Organisatie:
Meubelstukken
Prijs:
18,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Rauw - Boys Noize
*

Groot nieuws van het Rauw front: Boys Noize komt weer op visite! De Berlijnse producer en super ster dj doet zoals elk voorjaar de club avond aan in Nederland waar het voor hem allemaal écht begonnen is. Toen Boys Noize nog een heel klein Noize-je was, stond hij al de spaanders uit de vloer te draaien in Tivoli. Niemand kende hem toen nog echt... Maar ojee, een paar jaar later is het hek volkomen van de dam en is Boys Noize met recht een van de grootste en meest getalenteerde ster dj’s van deze aarde te noemen. Zijn sets staan altijd garant voor muziek die dieper gaat dan ooit tevoren om te kunnen knallen alsof je leven ervan afhangt, en zijn altijd doorspekt met futuristische verassingen. Boys Noize maakte afgelopen jaar ook een diamant van een album genaamd Power, en is met vriendje Erol Alkan druk in de weer met super singles. Bovendien is hij net klaar met het produceren van het nieuwe Chilly Gonzales album: stuk voor stuk juweeltjes uit de elektronische muziekschatkist. Boys Noize komt elk jaar in de lente langs voor de legendarische Rauw nachten die hij zelf voor geen goud zou willen missen.

Deze keer draait naast gastheer en resident DJ Joost van Bellen ook een nieuwe ster mee. De Parijse Djedjotronic, het wonder kind uit de stallen van Boys Noize Records, zal de Oudegracht effe goed van jetje komen geven. Verwacht een knal harde maar super muzikale set, die zo funky is dat je er gewoonweg niet stil bij kan blijven staan. Djedjotronic maakte ook vele geweldige remixen. Rauw is dan ook super blij dat hij van de partij is. Op deze nacht ook een hele grote verassing, die zo bijzonder is dat er helemaal niets over bekend gemaakt mag worden! ...En dan zegt het Rauw kamp al veel te veel!

Kortom, een nacht van geweldige muziek, geheime namen en grenzen die doorbroken worden. Niet te missen!Overige data Rauw
*
Waardering 15 mei 2010 - Rauw
*
(0 waarderingen)
*
Twitter RauwRauwRauw
*meer

layer1 area