Loading...
13 mei 2010 - Campingdisco
*
Datum:
13-05-2010 (donderdag) 1835 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
Straat:
bemuurde weerd wz 3
Bezoekers:
0
Prijs:
9,00 excl. fee
Dresscode:
Camping of als jezelf
Muziekstijl:
Electro, Rock, Pop, 90's cult
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:


Extra info
*
Voor maar €12,50 naar Campingdisco Tweedaagse tijdens Hemelvaart!!
12 mei 013, Tilburg | 13 mei EKKO, Utrecht

Niet alleen dj’s Lustige Lola&Weltschmerz zijn het kloppend hart van de Campingdisco Tweedaagse. Nee, ook de diehard Campingdiscofan willen we 2 dagen bij ons hebben! Die zijn immers de ‘ La vache qui rit’ op het stokbroodje oftewel het toefje slagroom op de taart om het feest compleet te maken. Daarom hebben we een duo-ticket actie bedacht. Voor maar €12,50 kun je zowel naar de Ekko (Utrecht) als naar de 013 (Tilburg). Campingdisco’en tot je er bij neervalt dus.... Er zijn slechts 25 kaarten beschikbaar dus ben er snel bij! Mail naar 1heidsworst@gmail.com voor dit speciale ticket.


Campingdisco
*

Gepubliceerd: 13 april 2010

De eerste hete benen zijn alweer geshowd en de spierballen zijn weer uit hun wollen jasjes gekropen. De slippers staan te popelen om eindelijk weer uit de kast te mogen en staan steady om zich te kunnen bewegen op sleazy hitjes, vette beats, Franse chansons, dikke hiphop en vergeten 90’s platen. Kortom, zij willen weer rocken! De Campingdisco is klaar voor de eerste bijna-zomer-editie. Op Hemelvaart laten we de bezwete lijven los op de ‘camping’ van de EKKO. Op deze camping mag (bijna) alles: schuren onder de TL-buizen en tongen achter de caravan. Suzy van de Bingo laat de ballen weer vallen en bij de Braderie kun je je eigen gemaakte t-shirt laten maken. Fijne 90’s platen met wolven, paarden, uilen en vogels!

RobotRock draait van indie tot electro en van rock tot disco. Dansbaar met een vuig randje, zonder afgezaagd te zijn. RobotRock laat Leila K headbangen met Autokratz, zZz beuken met A-Ha, Siouxie & The Banshees moshen met Digitalism, Black Ghosts flirten met Annie. RobotRock houdt niet van jazzy en loungy, wel van poppy en herrie! RobotRock draait a.o in het Amsterdamse nachtleven, Lowlands, Effenaar en Mysteryland,.

Daarnaast natuurlijk de welbekende opvoeders van het Eenheidsworst publiek Dj’s Lustige Lola und Weltschmerz. Onnavolgbaar en toch zo gewoon gebleven. Zij zullen je indompelen met Diplo, Rye Rye, Boys Noize, The Proxy, Passion Pit, The Bloody Beetroots, M.I.A., Leila K, Tokyo Ghetto Pussy, Mariah Carey, La Roux, Fake Blood and so on!! Style Beats Liberation Front. Deze wilde jongens weten de Campingdisco altijd lekker op te warmen met lauwe beats en gevaarlijke vibes. Zij zullen ervoor zorgen dat je voeten in de slippers niet stil kunnen blijven staan. Dus dansen zul je.


De Braderie
'De Braderie'. Laat ter plekke een super disco shirt persen.
Met wolven, paarden, kittens, indianen of natuurlijk (met) een hondje erop!
Alles voorzien van de nodige regenbogen en glitters.

23.00-04.00 UUR
TICKETS 9,-
AAN DE DEUR IN CAMPINGSMOKING 8,-Nieuws / Verslagen
*
13-04-2010Campingdisco
layer1 area