Loading...
23 mei 2010 - Kattekwaad
*
Datum:
23-05-2010 (zondag) 1427 dagen geleden
Tijd:
23:30 - 05:00
Locatie:
 (4,9 / 5)
Straat:
Prinsegracht 14
Bezoekers:
1
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
6,99 excl. fee
Max.bezoekers:
700
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Boris Ross, Sandeep, Noelle, Rauwkost Live


Kattekwaad Zondag 23 Mei
*
flyer Kattekwaad

Alweer een maand is er voorbij gegaan sinds de tweede editie van dit zinderende concept en, hoe hard het weer ook toeslaat, Kattekwaad blijft de warmte bieden van de vibe die bekend staat als de Catwalk-sound. Catwalk en Love To Dance staan klaar om op zondag 23 mei het publiek in Club Seven wederom mee te nemen door een tunnel van sublieme geluidsgolven, zoals enkel Kattekwaad artiesten kunnen genereren.

Grootmeester Sandeep brengt de sound van de Rotterdamse tech-tunnel mee om Club Seven in haar volle glorie op te laten lichten. Dit juweel van de We Are E familie wordt met iedere set sterker en heeft zich dan ook, met zijn voortreffelijke platenkeuze en techniek, van een plaats verzekerd op het Welcome To The Future festival.

De jongens van Rauwkost hebben inmiddels vele bangin' releases uitgebracht op labels als EC Records en Thirtyonetwenty. Hiermee hebben zij zich bewezen als sterke producers en hun live-sets doen die titel niets minder dan volledig recht.

Als eigenaar van Luxaflex Records heeft Boris Ross platen uit laten komen van top-artiesten als Dandi & Ugo en Davide Squillace. Dezelfde smaak en kennis die daarvoor een vereiste zijn neemt hij mee in zijn meeslepende sets, waar geen enkele ware clubhead omheen kan.

Noelle, een dame van onbeperkt muzikaal kunnen, zal wederom achter de decks stappen om het publiek te voorzien van de muzikale hoogstandjes waarmee zij keer op keer de OneFour heeft laten knallen.

Om zelfs de meest sceptische ravers over de drempel te krijgen zal de entree slechts €6,99 bedragen, dus mis deze karakteristieke Catwalk-avond zéker niet!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 23 mei 2010 - Kattekwaad
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area