Loading...
15 april 2010 - Reveal
*
Datum:
15-04-2010 (donderdag) 1863 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 11
Bezoekers:
0
Organisatie:
Your Republic B.V.
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.300
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Leroy Styles, Rene Amesz, Michael Mendoza MC Bizzey, VJ Escapation, Fabulous Reveal entertainers

Escape in april: Koninginnenacht, Koninginnedag en meer!
*
Escape in april: Koninginnenacht, Koninginnedag en meer!

Gepubliceerd: 30 maart 2010

Na het geslaagde 5-jarig bestaan van de populairste clubavond van Amsterdam, Framebusters in Escape, met dé dj van Nederland van dit moment, Chuckie, is het alweer tijd voor april! Een maand waarin er weer veel gebeurt in Escape met een overvol programma.

Framebusters
Zaterdag 3 april staan soufull house en dope beats centraal. Een geweldige combi van de vocalen van Miss Bunty en de beats van Risk Sound System en Raymundo zorgen daar wel voor! Voor de afwisseling kan je naar Escape deLux lopen, alwaar Ruby Wax met eclectic beats de zaal host. Escape residents Frederik en Raymundo hosten de tweede zaterdag van de maand de hele avond Escape met het beste uit hun platentas en cd-map tijdens hun Amsterdam Rockin’ event. Yanto zorgt voor vocale ondersteuning en GirlsLoveDjs held Lars Vegas bouwt boven in deLux zijn eigen feestje.

Escape verwelkomt 17 april een interessant back2back duo: hotshot Rehab vs Klubbhead Addy van der Zwan! Raymundo is er uiteraard ook bij, samen met mc Roga. Danney rockt op eigen wijze de deLux zaal. Op 24 april is Shermanology in da house. Andy en Dorothy Sherman zullen live laten horen wat ze in huis hebben! Support is er van Raymundo en mc Dan Stezo. Danney host de deLux zaal opnieuw deze avond.

Reveal Q-night & Framebuster Q-day
Op donderdag 29 april is het Koninginnenacht en dat betekent een extra groot en oranje feest in Escape! Clubhithelden Daniel Bovie & Roy Rox zijn van de partij en daarnaast Raymundo, Frederik Abas en mc Yanto. Ook in deLux wordt alles uit de kast getrokken om er een onvergetelijke nacht van te maken. RubyWax, Miss Brown en Danney zorgen daarvoor met hun opzwepende en afwisselende platenkeuze.

Op Koninginnedag, vrijdag 30 april, wordt er gewoon keihard doorgefeest. Je kan om 21.00 zo vanuit het feestgedruis buiten door, en met dj’s als Gregor Salto, Dennis van der Geest, Raymundo, Frederik Abas, mc Yanto en in deLux Joshua Walter, Danney en Lars Vegas betekent dat een extra lange en Koninklijke avond waar feestbeest Maxima wel raad mee zou weten!

Online
Houd Escape op Twitter in de gaten, er staan leuke verrassingen op stapel: www.twitter.com/escapeamsterdam Check ook de pagina van Framebusters resident Raymundo op www.soundcloud.com/djraymundo en volg hem op www.twitter.com/DjRaymundo want ook hij heeft leuke nieuwtjes en dikke nieuwe tracks en mixes op stapel staan!

Escape Caffé
Sinds kort heeft het E-Caffé op vrijdag en zaterdag dj Danney staan, die bezoekers vanaf 22.00 uur zal verwennen met lekkere downtempo, wat naarmate de avond verstrijkt geleidelijk vervangen wordt door dance classics en house, zodat je tot in de late uurtjes los kunt. Ook de Escape Lounge, de E-Lounge, zal deze dagen open zijn, waar je vanaf 19.00 in een intieme atmosfeer kan relaxen en genieten van het uitzicht over het Rembrandtplein onder het genot van de signature cocktails, die ook beneden in het Caffé te bestellen zijn.

Escape Experience
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag avond kan je bij Escape terecht voor een complete Escape Experience! Je wordt verwelkomd in het E-Caffé waar een heerlijk drie gangen diner wordt bereid met keuze tussen verschillende voor- en hoofdgerechten. Na het diner wordt je naar boven begeleid waar je een glas champagnoise in de E-Lounge wordt aangeboden. Ten slotte zul je VIP bandjes krijgen, zodat je op eigen gelegenheid via de VIP ingang naar de Escape Club kunt, waar je een geweldige avond met je partner, vrienden of vriendinnen staat te wachten. De hele avond bepaal jij het tempo, zodat het een onvergetelijke avond en nacht wordt! Dit arrangement kost 40,- euro per persoon, exclusief drank, inclusief het glas champagnoise and de VIP bandjes. Interesse? Mail naar dinerarrangement@escapecaffe.nl voor verdere informatie en reserveringen.

Sunday Night, Minx Exclusive & Zenday
De zondag in Escape is vernieuwd. Naast de eigen avond van Escape, Sunday Night met residents Frederik Abas, Rico Favella en dj Jean, is Miss Wendy ook van de partij. Zij neemt met haar succesvolle Minx Exclusive event elke tweede zondag van de maand voor haar rekening. Op zondag 11 april heeft ze Jurgen, Frederik Abas, Eric van Kleef en mc Yohans uitgenodigd. Ook wordt er voor veel entertainment, danseressen, een kleding- en gadgetcorner en massagegirls gezorgd! De vierde zondag wordt gehuld in Oosterse sferen met Zenday en een zeer speciale line up: Hardwell, Carita la Nina, Nicky Romero, Vato Gonzalez, Billy The Klit, Kenneth G, Firebeatz, Ralvero, Apster, Jean, Mitch Crown, I-Fan & mc Tjen. Check www.zenday.nl

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen. De tijden zijn 23.00-05.00 op Koninginnenacht en zaterdag en 21.00-05.00 op 30 april. Op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Reveal, prijzen en tijden van de nieuwe zondagen, events op de vrijdagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.Overige data REVEAL
*
28-05-2015Win
04-06-2015Win
11-06-2015Win
18-06-2015Win
25-06-2015Win
Waardering 15 apr 2010 - Reveal
*
(0 waarderingen)
*
Twitter revealescape
*meer

layer1 area