Loading...
22 may 2010 - Hed Kandi Tour 2010
*
Date:
22-05-2010 (saturday) 1427 days ago
Time:
21:00 - 04:00
Street:
Strandweg 18
Visitors:
1
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
15,00 excl. fee
Dresscode:
Deliciously Stylish
Music Style:
House
Hotels:
Bookings.com
Share:


Hed Kandi Tour 2010
*
flyer Hed Kandi Tour 2010

Hed Kandi opent strandseizoen Scheveningen

Internationale clubsensatie Hed Kandi geeft zaterdag 22 mei het startsein van het Scheveningse strandseizoen 2010! Hotspot Buena Vista Beachclub zal worden omgetoverd tot Hed Kandi’s roemruchte Beachhouse met vaste ingrediënten: internationale Hed Kandi DJ’s, uplifting live musicians, delicious dancers en spectacular Hed Kandi visuals, waartegen geen enkele sunblock is bestand is. The summer is magic!

Hed Kandi

Na haar start als platenlabel in 1999 in Londen, is Hed Kandi uitgegroeid tot een stijlvol lifestylemerk dat inmiddels een wereldwijd fenomeen genoemd mag worden. De kleurrijke Hed Kandi visuals van mode-illustrator Jason Brooks, geïnspireerd op de sexy en zomerse Ibiza feeling, zijn wereldberoemd.

Met ruim 90 album releases, waaronder Disco Kandi, Beach House, en Nu Disco, verkoopt Hed Kandi meer dan 1 miljoen albums per jaar! Kenmerkend is de geheel eigen muziekstijl: classy clubsounds en funky house, ondersteund door de beste live muzikanten. Ibiza, Las Vegas, Londen, Shanghai, New York en Barcelona, zijn slechts een greep uit de bruisende wereldsteden waar Hed Kandi met haar bekroonde feesten muzikale voetsporen heeft achtergelaten.

Grand opening Buena Vista Beachclub

Internationale Hed Kandi residents Steven Quarre en Andy Norman (UK) dopen Scheveningen om tot een waar Mediterraans paradijs voor deze speciale Beachhouse editie.

Doorgewinterde Hed Kandi liefhebbers knipperen zeker meerdere malen met hun ogen bij de onthulling van een line-up met Andy Norman, de ouwe rot van ‘Team Kandi’, die dan ook de allereerste Hed Kandi line up way back sierde en de mixes van een aantal grote Hed Kandi compilaties op zijn naam staan. Daarnaast schitterde deze veteraan in de meest bruisende nightspots all over the globe: van Australië, Singapore, de Filippijnen tot de VS en presenteert hij wekelijks de Hed Kandi show op het befaamde Ministry of Sound Radio.

Steven Quarre weet als geen ander een hedonistische vibe over te brengen en zette afgelopen zomer dan ook de dansvloer van de legendarische SPACE in vuur en vlam. Bij velen staat zijn mindblowing performance in de uitverkochte Heineken Music Hall tijdens the 10th Year Anniversary nog maar al te vers in het geheugen gegrift.

Voor deze grand opening maken de crème de la crème van Hed Kandi’s live entertainment hun opwachting. Vocaliste MC Choral en Russisch percussionist Andrei Russo zorgen ervoor dat ook die laatste voetjes van de vloer gaan.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.hedkandi.nl en Primera.News / Reports
*
22-06-2013Photos Hed Kandi - The Midsummer Night Ball @ Het ConcertgebouwFem-photo
24-11-2012Photos Hed Kandi - The Autumn Ball @ EffenaarMarkofnikoff
15-07-2012Photos Hed Kandi Beach House 2012 - part 2 @ Bloomingdalechee
15-07-2012Photos Hed Kandi Beach House 2012 @ BloomingdaleFem-photo
07-04-2012Photos Hed Kandi - Circus Balearica @ Muziekgebouw aan 't IJSeanEsweld
Rating 22 may 2010 - Hed Kandi Tour 2010
*
(0 ratings)
*
Twitter HedKandi
*More

layer1 area