Loading...
23 augustus 2010 - Beachflirt
*
Datum:
23-08-2010 (maandag) 1734 dagen geleden
Tijd:
19:30
Straat:
Themistokleous 5
Bezoekers:
0
Organisatie:
Starbeach.tv
Prijs:
20,00 excl. fee Deur: 25,00
Deel:


Star Beach DJ Team kleurt oranje
*
Star Beach DJ Team kleurt oranje

Gepubliceerd: 15 juni 2010

De meest oranje dance foto is een feit. Sidney Samson, Roog, Hardwell, Gregor Salto en vele andere topartiesten als NEDERLANDS ELFTAL voor STARBEACH, Chersonissos!

Norman Soares, initiatiefnemer van de foto, legt uit:

"Sinds verleden jaar ben ik medeverantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de events op Star Beach. Hiervoor heb ik in samenwerking met Star Beach een kantoor in Nederland geopend, die zich bezig houdt met marketing, de productie op locatie en de productie vanuit Nederland, zoals de dj boekingen, het nieuwe platenlabel Star Beach Music en de Nederlandse Star Beach Clubtour bijvoorbeeld." Ook al is Star Beach al sinds een aantal jaren heer en meester in het geven van de grootste 3 wekelijkse openlucht evenementen van Europa, is er nog veel meer werk aan de winkel volgens Norman. "Sowieso is er natuurlijk altijd veel te doen rond zulke grootschalige events. Verleden jaar heeft Star Beach meer dan 45.000 kaarten verkocht, maar daar gaan we naar verwachting dit jaar weer overheen. Om die lijn omhoog voort te zetten, moet je nieuwe dingen blijven ontwikkelen, en vooral 'on top of the game’ blijven.” We gaan dit jaar bijvoorbeeld een internet real-life soap opnemen op Star Beach met een regisseur die werkzaam is voor o.a. SBS6 en RTL. Dit om te laten zien dat Star Beach méér is dan een uit de kluiten gewassen beachclub. Er gebeurt daar zo ongelofelijk veel met onze 150 proppers, alle 25 top dj's en live artiesten, het personeel en vooral: de bezoekers. Het vráágt om een keer verfilmd te worden."

Maar wat kunnen we daarvan verwachten? "Denk aan The Hills van MTV en 24/7 Ibiza van RTL5 en dat gieten we in een eigen jasje. De TMF Beachparty die een aantal jaren op TV is op TMF, is maar een gedeelte van wat Star Beach is. Star Beach' eigen evenementen Beachflirt en Lovestar, waar minimaal 5 dj's op een avond draaien zoals Benny Rodrigues, Leroy Styles, Roog en Lucien Foort heeft weer een totaal andere sfeer als de TMF parties. En dit zal zeker nieuwe doelgroepen aanspreken!"

Ook vers van de pers: Benny Rodrigues heeft de eerste Star Beach compilatie voor zijn rekening genomen. "En daar zijn we echt apetrots op! Ik vind dat het veel zegt, als een artiest, waar ik veel respect voor heb, ja heeft gezegd op ons verzoek. De sound van het album, is ook zeker niet wat veel mensen zouden verwachten, en dat is ook precies onze bedoeling."

Nog even over de foto: "Hoe hebben jullie in godsnaam al die jongens bij elkaar gekregen?" “Nou, dat ging eigenlijk best makkelijk. Jammer genoeg waren Benny, Sunnery en Ryan en Afrojack niet in het land ten tijden van de foto. Daar balen we nog steeds enorm van, net als de jongens zelf, maar het was gewoon even niet anders dit jaar. Volgend jaar komt er zeker weer een nieuwe, want het moet een jaarlijks iets worden, met ieder jaar een nieuw thema. Ook een reden waarom de jongens zich ervoor hebben geleend, is omdat alle dj's het ongelofelijk leuk om op Star beach te draaien. Al in de winter als ik ze tegenkom, hebben we het dan weer over het aankomende zomer van Star Beach. Ook al staan veel jongens over de hele wereld, toch heeft Star Beach iets magisch volgens hun, en alle artiesten komen elkaar daar met grote regelmaat tegen, of vliegen er samen heen. Ook is het de grootste outdoor locatie in het buitenland, gevuld met 90% Nederlanders van 18 tot 25, van Eindhoven tot Groningen. Natuurlijk heeft het ook te maken met dat ik zelf in het wereldje werkzaam ben als artiest, en met iedereen een goede band heb. Carma!" lacht Norman.

Foto gemaakt door fotograaf Elmar Krop en photoshop door Jefta Arts.

Star Beach in Chersonissos

Star Beach is al jarenlang dé hotspot voor Nederlandse jongeren die hun vakantie op Kreta doorbrengen. Star Beach heeft als één van de populairste outdoor evenementenlocaties van Europa al velen bekende artiesten mogen ontvangen. In de afgelopen jaren hebben onder andere Armin van Buuren, Roger Sanchez en zo een beetje de hele Nederlandse dancescene mogen verwelkomen op de Beachflirt en Lovestar evenementen. Ook dit jaar zullen iedere maandag en iedere donderdag weer de bekende outdoor evenementen plaats gaan vinden op het zonovergoten Kreta.

Het Star Beach anthem en het worldcup wallpaper zijn gratis te downloaden op www.starbeach.tv.Waardering 23 aug 2010 - Beachflirt
*
(0 waarderingen)
*
Twitter starbeachtv
*meer

layer1 area