Loading...
24 april 2010 - Jumpa - Real Asian Vibes
*
Datum:
24-04-2010 (zaterdag) 1855 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Daniel Goedkoopstr. 1-3
Bezoekers:
1 0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
3.500
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
The Partysquad
Irwan
Marc Benjamin
Lady Bee
Mr Speak
K-Fresh
Steve Boomselecter
Trunks
Mc Iceman
Mc Dan Stezo
Sakuura drums
cakalele dance group
modelscouting by Femina MagazineJumpa - Real Asian Vibes
*
flyer Jumpa - Real Asian Vibes

Gepubliceerd: 18 maart 2010

Jumpa is back! Het concept JUMPA wordt gezien als de grondlegger van de Asian party’s in Nederland. Dit succesvolle concept zorgde altijd voor uitverkochte zalen, en gaf de bezoeker precies wat er van een feest verlangd werd. Na een zonnige vakantie van maar liefst 10 jaar worden de krachten van vroeger met de expertise van tegenwoordig gebundeld en JUMPA 2010 is geboren! Jumpa strijkt neer in THE POWERZONE in Amsterdam. Met een capaciteit van 3500 bezoekers is dit de ideale locatie om alle JUMPA fans te kunnen verzekeren van een ticket.

Jumpa is op zaterdag 24 april de place to be om bij elkaar te komen voor de lekkerste asian vibes die er te vinden zijn. Verdeeld over 2 zalen (zaal 1 :house eclectisch en zaal 2 garage) biedt JUMPA het volgende spektakel aan: muziek van de bekendste DJ’s, entertainment, visuals, eten, fotoshoots, model scouting, Jumpa cocktails, en alles wat met real asian vibes te maken heeft. Voor de Jumpa bezoeker heeft de organisatie een programma neergezet wat meer wegheeft van een indoor festival dan van een clubfeest. Er wordt groots uitgepakt en dat kan iedereen zien aan het Jumpa programma.

The Partysquad is natuurlijk de meest bekende eclectische act in Nederland en draait door het hele land op de grootste clubfeesten en festivals. Met meerdere nummer 1 hits in de top-40 en video clips op MTV en TMF is The Partysquad de aangewezen act om het Jumpa publiek te verwennen.

DJ Irwan is een van de grondleggers van het eclectische genre en voor de asian community de meest populaire naam in de clubscene. DJ Irwan is een echte artiest die in de toekomst wereldwijd gaat doorbreken met zijn eigen producties. DJ Irwan is als zanger ook zeer bekend en de organisatie van Jumpa hoopt dat hij zijn platen zelf zal ondersteunen met zijn vocals!

Marc Benjamin is de jonge energieke DJ die met MC Lady Bee een explosieve house set gaat neerzetten. Deze Jumpa afsluiter gaat de puntjes op de I zetten en zal het feest in stijl aflsuiten.

Jumpa is een hoogwaardig concept vertegenwoordigd door de beste artiesten die de Nederlandse clubscene kent. Naast bovengenoemde toppers staan de volgende artiesten ook klaar om het Jumpa genot te laten uitbarsten: Mr Speak, K-Fresh, Steve Boomselecter, Backstagepimp, Trunks, MC Iceman, Jack-Art- A (visuals) Sakoora drums (live percussie) en Cakalele (traditional dance group).

Het populaire Aziatische magazine FEMINA is tijdens JUMPA aanwezig om testfoto’s te maken van de bezoekers en nieuwe modellen te scouten.

Een evenement met flavours van heel azie gaat op zaterdag 24 april The Powerzone op zijn grondvesten laten trillen. De voorverkoop van de kaarten is begonnen en online te verkrijgen op www.jumpa.nl . Jumpa werkt ook samen met de Free Record Shop en in alle vestigingen is er de mogelijk een kaartje te kopen.layer1 area