Loading...
1 august 2010 - Static at the Beach
*
Date:
01-08-2010 (sunday) 1756 days ago
Time:
15:00 - 00:00
Location:
 (4,1 / 5)
Street:
Zeeweg 94, tent 7
Visitors:
2 0
Price:
7,50 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Share:


Vernieuwd woodstock69 opent deuren
*

Published: 17 March 2010

Eindelijk breekt de zon door en verjaagt deze de regenwolken boven het Nederlandse kustgebied. Hoogste tijd voor beachpaviljoen Woodstock69 om de deuren weer open te gooien. Op vrijdag 2 april kan je tijdens het openingsfeest genieten van de unieke Woodstock69 sfeer met de dj’s Steef, Tino, Johan, Freddy Spool, Sven & Tettero achter de knoppen, die je trakteren op een mengelmoes van House tot Strauss, maar altijd muziek met een kloppend hart...

Verdere highlights voor de maand april: zaterdag 3 april is het debuut van Club69 in het nieuwe seizoen met dj Steef & gast-dj’s. Zondag 4 april kapen de Vrijbuiters de kust voor Woodstock, terwijl opdonderdag 8 april de eerste editie van Rad van Zwartbaard wordt gevierd (met Sven & Tettero en Freddy Spool) en op vrijdag 9 april Beat Boutique de doop krijgt van het nieuwe seizoen.

De 9e april is sowieso een datum om te onthouden, want vanaf die vrijdag staan de meesterkoks van Foodstock weer geregeld in de pannen te roeren (in april ieder lang weekend en vanaf mei iedere dag). Op de nieuwe lunchkaart prijkt opeens de Zweedse vega clubsandwich inclusief gegrilde groentjes en de vers gemaakte tomaten-courgettesoep. Op de nieuwe menukaart Indiase salade, Wonton van beef/mango, malse runderhaas, verse thee en Arabische lekkernijen. Gezien het succes van vorig jaar is het team koks uitgebreid en heeft het Foodstock terras nog meer stoelen en tafels om iedereen bij ondergaande zon te kunnen laten smikkelen.

Terug naar de highlights van de Woodstock69 agenda voor april. Naast wekelijks terugkerende edities van Rad van Zwartbaard (elke donderdag), Beat Boutique (vrijdag), Club69 (zaterdag) is er op zondag 11 april de eerste editie van het Woest! Ruig & Vuig feest op het Woodstock69 terrein met de dj’s Oliver Weiter, Klapsandwich, de Man zonder schaduw en de Woest dj contest winnaar! Een week later op zondag 18 april is alles ff Anders bij Woodstock met het feest van die naam. Achter de knoppen excelleren de dj’s Melon, Moritz Piske, S.V.E.N. en (zoals beloofd) als warming-up een live band genaamd The Upsessions. Tegen het eind van de maand, zondag 25 april, kun je je borst natmaken voor de Pre party van het allereerste festival van Nederland; Free Your Mind, waar Woodstock69 de gerenommeerde dj Bushwaka (UK) voor heeft uitgenodigd.

Over het programma dit seizoen...
Wat feesten betreft biedt Woodstock69 naast vertrouwde Static, Click, Ratio?, Electronation, Vrijbuiters, Loveland pre party, Save Me, CF Beachdance voor het goede doel en Woest! ook een serie gloednieuwe feesten zoals in mei al het met diverse awards bekroonde Cocoon feest (in totaal 2x zelfs) van meister Sven Väth met grote internationale dj’s achter de draaitafels, maar ook We Are E en Karotte’s BBQ’s Kitchen . En verder? Wat dacht je van 26 livebands, inclusief tal van talentvolle theater-, komedie- en cabaret-acts die op de zondag voordat de dance events beginnen voor de warming up en een ouderwets Woodstock gevoel zullen zorgen. De stijl van de live-bands die zijn geprogrammeerd varieert van funk tot soul, rock, pop en wereldmuziek... Zit het weer een keer tegen, dan kan het gehele buitenterrein dit seizoen overkapt worden en draait het programma gewoon verder...

Het podium, de aankleding, alles is vernieuwd! Trots is Woodstock69 daarom op de samenwerking met de kunstenaars van Peloria, die bekend staan om hun prachtige kunstwerken op diverse festivals. Ze hebben de entreepoort van Woodstock onder handen genomen en het resultaat mag er zijn: een gigantisch vliegend hert... Het gehele buitenterrein heeft trouwens een facelift gekregen met tal van freaky gekleurde tempels waarin de kleur oranje gezien de WK een belangrijke rol speelt. Vanzelfsprekend zullen alle wedstrijden van het WK op een groot scherm te zien zijn. Ook nieuw op het Woodstock69 terrein zijn de buitenbarren waar je met mooi weer net zo goed eten kan bestellen om vervolgens lekker uit te buiken op de nieuwe buitenkussens.

Surf & yoga
Nog meer? Dit seizoen kun je bij Woodstock69 ook terecht voor inspanning & ontspanning... Met andere woorden: actie met een professionele kite les van Woodstock69’s Australische surfdude Ben Twyman. Of relax met de Blackpower yogalessen van Serena Schreuder (elke dinsdag, donderdag en zaterdag, zie de w69 website). Ontspannen word je ook van de grote handen van masseur Vincent die met mooi weer van 14.00-20.00 alle vermoeidheid uit je lijf kneedt. Trots is Woodstock69 op de prachtige nieuwe website www.woodstock69.nl alias het mediakanon waar je niet alleen tickets kunt krijgen en het laatste programmanieuws van de grondlegger van de strandcultuur van Nederland kan lezen, maar waar je ook video’s en heet-van-de-naald dj mixes aantreft. Kortom: het belooft een meer dan lekker seizoen te worden bij Woodstock69. En volgens de glazen bol gaan we een lange hete zomer tegemoet. Woodstock69 is er helemaal klaar voor... Jij ook? Come & Sea.

Voor meer info: zie www.woodstock69.nlNews / Reports
*
layer1 area