Loading...
18 juli 2010 - Cocoon on the beach
*
Datum:
18-07-2010 (zondag) 1371 dagen geleden
Tijd:
15:00 - 00:00
Locatie:
 (4,1 / 5)
Straat:
Zeeweg 94, tent 7
Bezoekers:
5
Organisatie:
Evotions
Prijs:
15,00 excl. fee Deur: 20,00
Muziekstijl:
house, minimal, techhouse, techno
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Secret Cinema, Dubfire, Frenk Wiersma, Sis


Cocoon on the beach
*
flyer Cocoon on the beach

Het weekend van 17 en 18 juli kan in de agenda van liefhebbers van de Cocoon sound. Op zaterdag 17 juli host Cocoon in samenwerking met Evotions een van de grootste festivaltenten van Nederland op Extrema Outdoor, een dag later wordt het feest in de veel kleinere setting van Woodstock 69 nog eens dunnetjes overgedaan. Niemand minder dan Dubfire tekent op zondagavond 18 juli voor een dikke drie uur set op het Bloemendaalse strand. Kan het weekend mooier eindigen?

De set van Dubfire is niet het enige hoogtepunt deze stranddag. De sound van de Duitser SIS (wie kent niet zijn absolute zomerhit van 2008 ‘Trompeta’?) leent zich perfect voor het strand en hij komt speciaal voor Cocoon on the Beach overgevlogen uit Frankfurt. En wie kan na Dubfire beter afsluiten dan onze eigen Nederlandse held Secret Cinema, die inmiddels ook al dikke hits afleverde op Cocoon Records? Tien tegen een dat het nog lang druk blijft op Woodstock waar voor de gelegenheid de sluitingstijden zijn verruimd tot 01.00 uur. Het is dan al 10 uur geleden dat Frenk Wiersma voor de eerste klanken in Nederlands meest relaxte strandtent zorgde.

Toch gaat de meeste aandacht deze dag uit naar Dubfire. De Amerikaan maakte furore als helft van het legendarische duo Deep Dish dat verantwoordelijk was voor vele grote hits . Dubfire merkte echter door de jaren heen dat hij meer gegrepen werd door de techno en hij kreeg steeds meer succes met zijn solo-projecten. Inmiddels is hij een absolute grootheid geworden in de internationale technoscene. Dat blijkt wel uit het feit dat hij na zijn set op Extrema eerst nog naar Sint-Petersburg vliegt om daar ’s avonds nog op het Global Gathering festival te draaien. Op zondagmiddag keert Dubfire weer terug naar Nederland om van 19.00 tot 22.00 drie uur te knallen op het strand.

Dit alles natuurlijk in het teken van Cocoon dat de Amnesia showacts vanuit Ibiza over laat komen om hier het strand onveilig te maken. Als je weet dat het thema daar dit jaar ‘Party Animals’ is lijkt verdere uitleg overbodig. En waarom daarvoor helemaal naar de Balearen afreizen als je weet dat Woodstock minstens zo relaxed is?

De technische riders zijn binnen en het imposante en loepzuivere soundsystem van Wooodstock is inmiddels meerdere malen getest. Het bier staat koud en de prima keuken serveert weer de lekkerste gerechten. Iedereen weet wat hem te doen staat en is er klaar voor. Cocoon on the Beach XXL heeft alles in zich om een van de hoogtepunten van het strandseizoen te worden!

Voor de volledigheid hier nog even de timetable:
15.00 Frenk Wiersma
17.00 SIS (DE)
19.00 Dubfire (VS)
22.00 Secret CinemaWaardering 18 jul 2010 - Cocoon on the beach
*
(0 waarderingen)
Agenda Evotions
*
*
layer1 area