Loading...
4 april 2010 - Ibiza Baby!
*
Datum:
04-04-2010 (zondag) 1474 dagen geleden
Tijd:
16:00 - 00:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Zeeweg 94
Bezoekers:
4
Prijs:
12,50 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Ibiza Baby!
*
flyer Ibiza Baby!

What happens on the Island, stays on the island. Ibiza staat als brede publiekstrekker hoog op het verlanglijstje van feestminnend Nederland genoteerd en het bruisende eiland laat jaarlijks de wensen van duizenden bezoekers in vervulling gaan. Artiesten als Morillo en Roger Sanchez maar ook Swedish House Maffia, Sven Väth en natuurlijk David Guetta vormen de onovertrefbare boegbeelden van Ibiza en elke zomer nemen ook onze eigen grote jongens zoals Chuckie, Afrojack, Shermanoilogy plaats achter de draaitafels om het eiland in rep en house-roer te krijgen. Ibiza is een cultuur en op zondag 4 april haalt Bloomingdale deze beleving naar het Bloemendaalse strand! It’s time to transform Bloomingdale into Ibiza Baby!

IBIZA BABY

Heerlijke stranden, waar exclusiviteit een onmiskenbare rol speelt. Feesten waarbij VIP een ware privilege vormt en een ellenlange lijst met noemenswaardige activiteiten: Ibiza houdt haar naam hoog en jaarlijks vertrekken honderden zon-, zee-, en dancefanaten richting Het Eiland voor een onvergetelijke vakantie.

Bloomingdale is als toonaangevende beach club dan ook de aangewezen locatie om jou het gevoel van Ibiza op het Bloemendaalse strand te geven! Vanaf 16:00 opent Bloomingdale op zondag 04 april haar deuren voor iedereen die de zomer nu al volop wil proeven. Compleet met een handvol multigetalenteerde artiesten spat het Ibiza gevoel er tot 00:00uur vanaf, waarbij geen enkel typerend Ibiza aspect over het hoofd wordt gezien. Get ready to feel as if you’re staying on Ibiza baby!

IBIZA BABY, BROUGHT TO YOU BY DJ CHUCKIE

Een vijftal hoog genoteerde deejay acts nemen op de eerste zondag van april de Ibiza beleving voor rekening, waarbij Zawdi MC hun volwassen house-sounds verlevendigt met zijn imponerende stemgeluid. De kickoff van Ibiza Baby wordt vanavond gecomplementeerd door:

Chuckie: Als drager van het kaskrakende concept Dirty Dutch en met zijn internationale tour op komst, is Chuckie één van de meest besproken artiesten waar Nederland trots op mag zijn! Zijn voorgaande performances op Ibiza, op uitnodiging van o.a. David Guetta, hebben de toon gezet en dit maakt hem dan ook een waardige aanvulling van vanavond.

Shermanology: When music meets soul: Shermanology bewijst keer op keer dat ze pure muziek door hun aderen hebben stromen en ook tijdens Ibiza Baby laten Andy en Dorothy Sherman als ware podiumbeesten én als Ibiza kenners de intensieve Ibiza beleving de boventoon voeren!

Afrojack: Zijn producties eindigen hoog genoteerd op de internationale hitlijsten en ook zijn boekingen worden wereldwijd met open armen ontvangen. Music is his life en de recente aanvraag van David Guetta om zijn kunsten nu ook op Ibiza te vertonen maken Afrojack een onmisbare schakel van vanavond.

Michael Mendoza: als snelrijzend multitalent krijgt Michael Mendoza de handen overal de lucht in en zijn producties worden door grote namen uit de deejaywereld grijs gedraaid. Het is dan ook niet ondenkbaar dat zijn performance tijdens Ibiza Baby naar méér smaakt!

One2mny: het dynamische samenspel tussen de heren van One2mny onderstreept de levendige karaktereigenschappen waar Ibiza zo populair om is. Hun volwassen platenkeus sluit feilloos aan op het concept Ibiza Baby en hun energieke performance zet gelijk de toon van de avond!Nieuws / Verslagen
*
12-03-2010Ibiza Baby!
Waardering 4 apr 2010 - Ibiza Baby!
*
(0 waarderingen)
*
Twitter bloomingdale
*


meer

layer1 area