Loading...
28 mei 2010 - Sound Architecture Presents: Hernan Cattaneo
*
Datum:
28-05-2010 (vrijdag) 1420 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 06:00
Locatie:
 (4,2 / 5)
Straat:
West-Kruiskade 26-28
Bezoekers:
9
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
16,00 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Rotterdam maakt zich op voor wederzien met superstar-dj Hernan Cattaneo
*
flyer Sound Architecture Presents: Hernan Cattaneo

Het aftellen is voor veel mensen al begonnen. Aankomende vrijdag keert de Argentijnse DJ icoon Hernan Cattaneo terug in Rotterdam om zijn trouwe fans te trakteren op een wonderschone muzikale reis. Door de jaren heen schieten superlatieven te kort om aan te geven hoe bijzonder een optreden van ‘El Maestro’ is. Word hiermee de lat niet erg hoog gelegd? Jazeker, maar Hernan Cattaneo is zijn geld dubbel en dwars waard omdat zijn muzikale talent zo ongekend groot is en simpelweg nooit teleur stelt.

De organisatie plaatst vooral een oproep naar het jongere publiek om af te komen reizen naar de Watt. Niet vaak meer krijg je de kans om dj’s van dit kaliber te bewonderen. Dj’s die in één adem kunnen worden genoemd met de grote techno-iconen van nu en zeker met hun sound tot de underground van het housespectrum kunnen worden toegerekend. Toen werd dit genre als Progressive House bestempeld. Om in hedendaagse termen te blijven, wordt er nu gesproken over tech-house en dan op het allerhoogste niveau denkbaar. Hernan neemt je mee op een muzikale reis waarbij het ‘labelen’ er écht niet toe doet. Vrijdag 28 mei staat voor veel fans en kenners al lang in de agenda met dikke rode letters geschreven. Reden te meer om je kaartje dus in de voorverkoop te kopen en teleurstelling aan de deur te voorkomen. Zeker met de overige line-up in ogenschouw nemende, want die liegt er ook niet om.

Remy, all time Dutch Hero!

Wie beter dan De Haagse Meester had de organisatie kunnen vragen om deze avond extra glans te geven. Remy geniet fans door heel Nederland en geldt als meest steady dj van Nederland. Waar kwaliteit gevraagd wordt, daar geeft Remy deze al meer dan 10 jaar lang terug aan zijn trouwe volgers. Net als Hernan geldt ook voor Remy dat hij niet in een hokje te stoppen is. Draaien en produceren op hoog niveau, meegaan met zijn tijd, maar altijd scherp en rollend, voorzien van een dikke drive waardoor je ‘the sound of Remy’ al herkend voordat je hem achter de dj-booth in levende lijve kunt herkennen. Remy stoppen we lekker diep in de basement weg zodat hij twee uur lang zijn eigen gang kan gaan, hopelijk nog voor heel lang J!

Rotterdamse slagroom op de taart!

De line up wordt gecomplementeerd met een mix van Roffa’s meest volwassen boys die de havenstad heeft voortgebracht. Sandeep, Taras van de Voorde en Sound Architecture resident Joachim vormen gezamenlijk dat dit feestje er eentje gaat worden om je vingers echt bij af te likken. Helaas heeft Dennis Ruyer door omstandigheden voor de komende tijd zijn gigs moeten cancellen. Taras zal hierdoor een extra lange set ten gehore brengen. Dennis: hope you’ll be back soon and take care!

Superfreitag, het licht informatieve dance programma met een Duits karakter

Gedurende dit feest zal de, alsmaar aan populariteit winnende, radioshow van Fresh Fm Jock Gijs Alkemade op de vaste vrijdagavond ‘live’ te horen zijn. Het begrip live - radio krijgt zo weer een hele andere dimensie. Hiermee heeft Watt de primeur om de nieuwe mobiele studio van Mr Superfreitag ‘in de lucht’ te zien gaan.

10 jaar Sound Architecture

24 september staat alweer de volgende klapper op het programma. Inmiddels zijn Plaid ‘live’ en Radio Slave al bevestigd, alsmede de komst van het Franse Hello Label. Dit feest zal als kick-off gaan gelden voor een reeks bijzondere producties die kenmerkend zullen staan voor het 10–jarig bestaan van Sound Architecture. Watt en Sound Architecture zijn dan ook exact een jaar geleden begonnen aan een vaste samenwerking. En dat gaat groots gevierd worden.

Meer informatie:

www.watt-rotterdam.nl

www.soundarchitecture.nl

www.hernancattaneo.comWaardering 28 mei 2010 - Sound Architecture Presents: Hernan Cattaneo
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area