Loading...
19 june 2010 - Pleasure Island
*
Date:
19-06-2010 (saturday) 1798 days ago
Time:
13:00 - 00:00
Location:
 (4,3 / 5)
Street:
Java eiland
Visitors:
151 0
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
45,00 excl. fee
Music Style:
classics, club, eclectic, electro, house, minimal, techhouse, te
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:

Pleasure Island Update
*
flyer Pleasure Island

Published: 2 June 2010

Zaterdag 19 juni organiseren Art of Dance en Crazyland voor de zesde keer Pleasure Island, klik hier voor de website. Dit jaar keert Pleasure Island terug naar haar originele locatie. Het Java Eiland in het hart van Amsterdam is dé locatie bij uitstek om het evenement te organiseren. Met de terugkeer naar het Java Eiland slaat Pleasure Island een unieke weg in. De organisatoren Art of Dance en Crazyland hebben nieuws met betrekking tot de officiële Pleasure Island afterparty, het 2010 anthem en een unieke actie waarmee jij kans maakt op een geheel verzorgd Pleasure Island weekend in Tsjechië!

WINACTIE
Wanneer Pleasure Island op 19 juni om 23.01 uur afgelopen is, hoef je niet langer nog een jaar te wachten voor een nieuwe editie van het festival. Op zaterdag 24 juli organiseren Art of Dance en het Tsjechische United Music de eerste internationale editie van Pleasure Island. En jij kan daarbij zijn! Het enige dat je hoeft te doen is voor 12 juni een ticket voor de Nederlandse Pleasure Island aan te schaffen. Op deze dag zal namelijk één gelukkige uit de hoge hoed van Pleasure Island 2009 worden getrokken. Deze persoon zal op basis van de barcode van zijn ticket worden uitverkozen. Je wint een volledig verzorgd weekend voor 2 personen naar Pleasure Island in Tsjechië! Alle verkochte kaarten die voor deze datum zijn verkocht geven kans op deze superprijs!

VIDEOCLIP ANTHEM
De eerste reacties op Artento Divini’s “Griffin” zijn zeer lovend ontvangen. In navolging van het anthem, is er ook een videoclip voor het anthem van Pleasure Island 2010 opgenomen en zal de officiële release gedropt worden op het wereldwijd erkende High Contrast recordings, onder meer bekend van Jochen Miller, Rank 1, Ronald van Gelderen en Ernesto vs. Bastian.De videoclip van Artento Divini’s “Griffin”!


AFTERPARTY
Naast de spectaculaire line-up op het festival, gaat Pleasure Island door in één van de mooiste clubs van Nederland. Direct na het festival opent Panama haar deuren voor de afterparty van Pleasure Island, om tot 04.00 uur ‘pleasure at night’ te geven na deze festivaldag. In zaal 1 gaat het los met Mike S, Ed Mission, Ko-C en Joia Vita. Daarnaast kun je in de twee area terecht bij The Funky Bastard, Frederik Abas en Rico Favella. Voor deze afterparty op de Oostelijke Handelskade 4 te Amsterdam zal geen voorverkoop zijn, kaarten zullen alleen aan de deur verkrijgbaar zijn en € 15,- kosten.

CABANA’S & VIP
De aanvragen voor de speciale VIP Cabana’s op Pleasure Island liepen storm. Deze exclusieve tickets inclusief VIP Cabana zijn dan ook uitverkocht. Er zijn nog wel VIP tickets verkrijgbaar voor Pleasure Island. Met deze VIP tickets heb je een eigen VIP entree, maar ook een VIP deck, VIP bar, VIP security en free fingerfood. Reguliere tickets en VIP tickets zijn verkrijgbaar via www.pleasureislandfestival.nl , www.artofdance.nl , www.crazyland.org en meer dan vierhonderd Primera voorverkooppunten

Ga voor meer updates rond Pleasure Island naar www.pleasureislandfestival.nl . In de aankomende weken zullen de organisatoren ook een aantal headliners uitlichten op de website en hen interviewen naar aanleiding van hun optreden op Pleasure Island.

Let’s get back to the island!Other dates Pleasure Island Festival
*
Rating 19 jun 2010 - Pleasure Island
*
(1 rating)
*
*
Twitter Official_MOH
*More

layer1 area