Loading...
26 februari 2010 - Bad!
*
Datum:
26-02-2010 (vrijdag) 1512 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 44
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
9,00 excl. fee Deur: 12,50
Muziekstijl:
A Tribute to Michael Jackson
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Mr. Speak, The MJ Soundsystem


WHO’s BAD!
*
flyer Bad!

De muzikale clubavond BAD! wordt een nieuw begrip in het nachtleven van Amsterdam. De grootse opening van deze Michael Jackson show is op vrijdag 26 februari en zal vervolgens plaatsvinden op elke laatste vrijdag van de maand in club Rain. Met BAD! word je in een muzikale wervelwind gezogen die helemaal om “the king of pop”: MICHAEL JACKSON draait!

BAD! is niets minder dan een eerbetoon aan de grootste artiest die onze planeet ooit heeft bewandeld: Michael Jackson. Tijdens deze avond hoor je al zijn hits, maar ook nummers die niet regelmatig op de radio en televisie te horen zijn. Ook duiken we verder in het verleden van Michael en zijn tijd als zanger van de legendarische Jackson 5. Daarnaast zul je ook nummers voorbij horen komen van de andere leden van de Jackson familie en van de waslijst aan artiesten die duidelijk door M.J. zijn beïnvloed.

Resident DJ is Mr. Speak, bekend van zijn legendarische platencollectie en de succesvolle concepten Wicked Jazz Sounds en Memory Lane. The MJ SOUNDSYSTEM is een nieuw collectief van welbekende eclectische DJ’s die onder deze naam op BAD! de muziek verzorgen. Wil jij weten wie dat zijn of wil je een bevestiging van je vermoedens, dan is er maar één plek waar je op vrijdag 26 februari moet zijn: Club Rain!

Club Rain is een geweldige locatie en bevindt zich midden op het Rembrandtplein in Amsterdam. De DJ setup staat midden op de dansvloer, hierdoor heb je als bezoeker direct contact met de DJ’s en artiesten. BAD! belooft een nieuwe hype te worden in nachtelijk Amsterdam en wordt massaal verwelkomd door MJ liefhebbers in heel Nederland.

De opening vindt plaats op vrijdag 26 februari en zal groot worden aangekondigd in de Nederlandse media. We hebben slechts 100 kaarten gereserveerd voor de deurverkoop, wil jij zeker zijn van een ticket? Ga dan naar www.whosbad.nl en koop je kaartje in de voorverkoop. Kom je in de buurt van een Free Record Shop dan is daar ook de mogelijkheid om tegen voorverkoop tarief een ticket te bemachtigen.Nieuws / Verslagen
*
21-02-2010WHO’s BAD!
Waardering 26 feb 2010 - Bad!
*
(0 waarderingen)
*
Twitter Rain_Amsterdam
*


meer

layer1 area