Loading...
26 februari 2010 - Sappig! 010
*
Datum:
26-02-2010 (vrijdag) 1511 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
Off_Corso
Straat:
Kruiskade 22
Bezoekers:
1
Organisatie:
Sappig produkties
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 16,00
Max.bezoekers:
1.200
Deel:
Line-up:
Sir Edward , Superior , Nour Casablanca , Dominggos , Sean Sebastian , Stefan Vilijn , sharity jayde , MC Dirty-B , G. Volante , lennox frederique , Bengu , Luigi Fernandez

Sappig
*
flyer Sappig! 010

Wie verlangt er nu niet naar een warme zomerse avond in deze koude winterdagen. Het verlangen naar de zon, de warmte en de zoetsappige muziek terwijl jij lekker ligt te zonnen op het het bloedhete zand in een of ander paradijs. En dan heb je zin in iets Sappigs om even lekker mee af te koelen. Off_Corso zal je op vrijdag 26 februari in extase brengen bij Sappig!

Sappig, wie kent het succesvol concept nu niet. Al 5 jaar blijft Sappig een van de trendsettende succesvolste concepten van Nederland. Begonnen in Amsterdam, trendsettend naar Rotterdam en tot slot de trend voorzettend in Eindhoven en Utrecht. Op 29 januari is Sappig feestelijk begonnen met het 6e jaar Sappig in te luiden en op 26 februari doen ze het allemaal nog een keer dik over. Er komen veel belovende editie's aan met verassende, prikkelende line-ups en trendsettende verfrissende entertainment zoals we van Sappig gewend zijn. Bij Sappig ga je heerlijk los op de muziek vol met trommels, heerlijke vocalen, snoeiende percussies en vooral sexy beats! De aanwezige deejays die jou in extase brengen met hun Sappige house sounds zijn Stefan Vilijn, Dominggos, Nour Casablanca, Jimmy Carris, Sharity Jayde, Bengu, G. Volante en Luigi Fernandez. Wanneer je dacht dat het al niet beter kon, gaan wij net iets Sappiger verder. Waan je helemaal in een tropisch paradijs, voel de warmte, de hete zon en laat je verassen door al de sexy mensen om je heen. Word het je net iets te heet bestel dan even wat lekker Sappigs!

Off Corso Lounge

De hele avond zal je in de watten worden gelegd met de lekkerste zwoelste R&B, Caribbean, en Hip Hop geserveerd in de foyer door Rotterdam finest; Lennox Frederique, Sir Edward Superior en Sean Sebastian.

Voor de mensen de definitie van Sappig nog niet begrijpen: Het smerigste, sappigste en meest sexy housefeestje aan de Maas, met in de foyer de lekkerste zwoelste R&B, Caribbean, en Hip Hop sounds. Toegang alleen voor mensen met de juiste attitude, die lekker sappig los willen gaan! Kom dus hip, sappig, gezellig en vooral op tijd!Waardering 26 feb 2010 - Sappig! 010
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area