Loading...
13 februari 2010 - Sound Architecture Presents: Marco Carola
*
Datum:
13-02-2010 (zaterdag) 1527 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 06:00
Locatie:
 (4,2 / 5)
Straat:
Maashaven ZZ 1-2
Bezoekers:
2
Prijs:
10,00 excl. fee
Muziekstijl:
Minimal/Techno
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Marco Carola (IT), Joachim aka concolor


Sound Architecture Presents: Marco Carola
*
flyer Sound Architecture Presents: Marco Carola

Op zaterdag 13 februari maakt Rotterdam zich op voor extra lang optreden van Marco Carola. Maar liefst vier uur lang kun je komen genieten van een wervelende show van deze M-nus grootheid. En waar beter kan dit plaatsvinden dan in de meest indrukwekkende locatie die Rotterdam rijk is, de Factory 010. Marco Carola gooide hoge ogen met zijn laatste optreden daterend van november 2009. Toen imponeerde hij weer als vanouds met een krachtige performance op het uitverkochte Time Warp Holland.

De entourage van de Factory 010 heeft zo’n positieve indruk op hem achtergelaten dat hij dit kunstje nog eens dunnetjes wilde overdoen. Zijn veelzijdigheid op minimal en techno gebied maakt hem onvoorspelbaar. En juist het feit dat hij heeft aangegeven tot op het bot gemotiveerd te zijn om er een spektakel van te zullen maken, stemt de organisatie erg hoopvol.

Om de avond in de juiste setting te zetten, zal Joachim de eerste 2,5 uur voor zijn rekening nemen. Met zijn ruime ervaring en brede platenkeuze weet hij op een geraffineerde wijze het instromende publiek warm te maken voor de DJ waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt. Op zijn eigen label heeft Joachim onlangs een prachtige remix uitgebracht van ‘Clarinet’, een track van zijn Chileense vriend Felipe Venegas. Hiermee geeft hij wederom blijk, naast zijn DJ skills, een uitstekend producer te zijn. Op deze avond liggen de visuals in handen van VJ Lennart. Lennart is een zeer creatieve VJ die op meerdere grote podia en festivals uitblonk. Verwacht van Lennart een hele vette op maat gemaakte visuele show op het witte doek.

Dus mocht je met Carnaval niets hebben en wil je wel compleet losgaan dit weekend?
Dan is de 10e verdieping van de Maassilo the place to be!
Het opmerkelijke aan deze programmering is dat een voorverkoopticket slechts een tientje bedraagt.
Genoeg redenenen om dus vooraf je kaartje te bemachtigen.
Het feest begint om 23:00 uur en duurt zeker tot 06:00 uur of....Nieuws / Verslagen
*
Waardering 13 feb 2010 - Sound Architecture Presents: Marco Carola
*
(0 waarderingen)
*
Twitter factory010
*meer

layer1 area