Loading...
17 januari 2010 - Hush Hush
*
Datum:
17-01-2010 (zondag) 1951 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 03:00
Locatie:
 (4,8 / 5)
Straat:
Korte Leidsedwarsstraat 18
Bezoekers:
0
Organisatie:
Enter Dexter
Vrijkaarten:
Winactie is gesloten.
Prijs:
10,00 excl. fee
Max.bezoekers:
550
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Geza, Nizzle, Grandmaster Izzy


Hush Hush
*
Hush Hush

Gepubliceerd: 6 januari 2010

Januari laatste maand Hush Hush in de Jimmy Woo.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan, na 4 jaar lang Hush Hush op de zondagavond in de Jimmy Woo te hebben gehost is die tijd van gaan aangebroken. Het komt misschien als donderslag bij heldere hemel maar wij bij GirlsLoveDJs (ja, wij zaten erachter) vinden het tijd voor een nieuwe uitdagingen en hebben daarom met toch wel een beetje pijn in ons hart besloten om ons Zondagskind de nek om te draaien. Voordat we nu op de zaken vooruit lopen hoe we die afsluit maand dan wel niet programmeren willen we eerst even wat mensen bedanken. Ten eerste Jimmy Woo ‘oyabun’ Casper Reinders, het voltallige Jimmy Woo personeel, alle resident en gast DJs en natuurlijk iedereen die ooit met ons het weekend in de Jimmy Woo heeft afgesloten.

Deze laatste Hush Hush maand vullen we natuurlijk met onze favoriete resident DJs van de laatste 4 jaar. Het bekende recept, succes verzekerd.

Jimmy Woo zal zijn deuren op zondag overigens niet sluiten, maar zal gewoon doorgaan met een eigen invulling van de zondagavond in dezelfde lijn zoals Hush Hush was. Meer informatie hierover zal vanuit de Jimmy Woo komen.Waardering 17 jan 2010 - Hush Hush
*
(0 waarderingen)
*
Twitter GirlsLoveDJs
*meer

layer1 area