Loading...
18 december 2009 - Traffic @ klinch
*
Date:
18-12-2009 (friday) 1982 days ago
Time:
23:00
Location:
 (4,6 / 5)
Street:
Lijnbaansgracht 234a
Visitors:
1 0
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
11,00 excl. fee Door: 13,00
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Mark Broom (20:20 Vision, London) , Kabale und Liebe (Remote Area, Amsterdam) (live), Bart Skils, Lauhaus

Traffic @ klinch
*
flyer Traffic @ klinch

Published: 30 November 2009

Van dik hout zaagt men planken bij klinch, ook tijdens de gure novembernachten. Zo ligt er op vrijdag 18 november weer een voortreffelijke Traffic in het verschiet. Techno op het scherpst van de snede, met een dj-set van Britse technoheld Mark Broom en een live-set van Amsterdam's bloedeigen Kabale und Liebe. Vul dat aan met residents Lauhaus en Bart Skils, en je hebt een avond om niet snel te vergeten.

Mark Broom staat al jaren te boek als een van de toonaangevendste techno-jocks in Engeland. Met zijn eigen label Pure Plastic en ontelbare releases op alles van Warp tot R&S en Bpitch Control tot 2020 Vision heeft hij een onuitwisbaar stempel gedrukt op zowel de Britse als de internationale scene. Zijn debuutalbum Angie Is A Shoplifter (1996) en het mede door hem geproduceerde Rue East's Indoor Culture LP (2001) staan wereldwijd te boek als klassieke techno-albums, die de tand des tijds met vlag en wimpel hebben doorstaan. Zelfs na ruim anderhalf decennium in het dj/producersvak is Mark Broom nog altijd actueel. Zijn laatste grote hit met Brothers Vibe, genaamd Mind/Feeling, is daarvan het onomstotelijke bewijs. Broom is al sinds het prille begin een graag geziene gast bij Traffic. Ook op deze avond trakteert hij het Traffic publiek op een gezonde portie techno uit het vuistje.

Kabale und Liebe is wat dat betreft ook kind aan huis bij Traffic. Al stond hij vroeger nog voornamelijk als bezoeker op de dansvloer te rocken. Inmiddels is de man met de grootste Nederlandse technohit van de afgelopen tien jaar gepokt en gemazeld als dj, producer en live artiest. Als een der sleutelfiguren van het 100% Pure label reist hij heel Europa af om de buitenlandse technobarbaren mores te leren – met de Mokumse slag wel te verstaan. Zeker na zijn laatste klapper Hotpants heeft Kabale het er zo druk mee, dat hij bijna niet meer in zijn eigen hometown optreedt. Hoogst tijd om hem in de Melkweg live aan het werk te zien, om nu eens met eigen oren te horen waarom technoliefhebbers van de Ierse Zee tot de Perzische Golf de naam Kabale und Liebe uit volle borst scanderen.

Maar wat zou Traffic zijn zonder de bezielende begeleiding van Bart Skils en Lauhaus? De heren achter 's lands meest consistente technoclubnight hebben het er zelf ook maar druk mee. Beiden zijn hard bezig met hun eigen internationale doorbraak. Tussen de vele gigs in binnen- en buitenland kijken zij altijd reikhalzend uit naar die paar keer per jaar dat ze weer thuis komen op Traffic. Home sweet home... jullie komen toch ook?News / Reports
*
30-11-2009Traffic @ klinch
layer1 area