Loading...
19 december 2009 - This Is Amsterdam
*
Datum:
19-12-2009 (zaterdag) 1980 dagen geleden
Tijd:
23:30
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Weteringschans 6-8
Bezoekers:
0
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
20,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.300
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Grote Zaal:
This Is: Sander Kleinenberg (4 hour DVJ set), Dennis Ruyer.
Kleine Zaal:
Little Mountain Rocks: Warren Fellow, Eelke Kleijn, LeRon & Yves Eaux.


This Is Amsterdam
*
This Is Amsterdam

Gepubliceerd: 25 november 2009

This Is™ Amsterdam

Na een uitzinnige album showcase in de Melkweg tijdens het Amsterdam Dance Event van 2009 keert Sander Kleinenberg op zaterdag 19 December terug in Paradiso voor een nieuwe editie van This Is™. En wie na de 6 uur set van Sander in de Melkweg nog steeds snakt naar meer kan zijn of haar geluk niet op, want Sander zal in de Paradiso speciaal voor deze laatste This Is™ van het jaar een 4 uur durende DVJ set weg geven! Dennis Ruyer, bekend van Dance Department op Radio538 en actief op labels als o.a Little Mountain Recordings en 90Watts zal de zaal opwarmen met zijn heerlijke diepe sound.

In de sfeervolle bovenzaal zwaait Little Mountain Rocks de scepter en presenteert daar een aantal Nederlandse helden. Wat te denken van Pako & Frederik, De Nederlandse 'progressive' helden die furore maken op labels als Global Underground, Digweed's Bedrock en nu ook op Little Mountain Recordings want Sander Kleinenberg heeft net hun nieuwste track 'Moronic' getekend. Een andere naam waar we zeer trots op zijn is Eelke Kleijn. Na het remixen van Sander Kleinenberg's klassieker 'My Lexicon' is Eelke ontgroend en officieel lid van de LMR clan. We zijn dan ook blij om Eelke met zijn dikke tech house en progressive sound aan ons publiek te kunnen presenteren. Last, but not least hebben we LeRon & Yves Eaux achter de draaitafels in de sfeervolle bovenzaal. Deze heren hebben op het moment een knaller in handen met hun 'It is L8' release op Little Mountain die momenteel volop support krijgt van de hele wereldtop. Hun draaistijl wordt gekenmerkt door een mix van deephouse, progressive en techno en zij zullen hiermee de LMR zaal opwarmen. De visuals worden wederom verzorgd door het vaste Little Mountain Rocks VJ Team, beter bekend als de mannen van Snapshow.

Mis het dus zeker niet en koop je kaarten voor de prijs van 20 euro (incl. lidmaatschap) in de voorverkoop bij Ticketservice (Free Record Shop, Ticketservice.nl en de grotere postkantoren). Aan de deur kosten de kaarten 22,50 (incl. lidmaatschap). Om teleurstelling te voorkomen raden we je aan om de kaarten al vroeg in de voorverkoop aan te schaffen.layer1 area