Loading...
7 november 2009 - Musicology
*
Datum:
07-11-2009 (zaterdag) 1622 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Coolsingel 42
Bezoekers:
6
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee
Max.bezoekers:
400
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Ron Carrol (US), Shermanology, Le Mar, Mitch Crown, Saxy Mr. S. on Sax, MC EJ

Musicology
*
Musicology

SHERMANOLY PRESENTS: MUSICOLOGY

Beats per minute, toonhoogtes, melodie, ritme en composities. Muziek, ontstaan uit passie. Rastalenten, die zich daadwerkelijk mogen onderwerpen aan de presentatie hiervan. Geen dertien in een dozijn. Geen stroom aan overeenkomsten. Gewoon muziek. Tenminste, in hoeverre muziek gewoon te noemen is…

Musicology, the soul of Shermanology
Andy en Dorothy Sherman – Shermanology – zijn absoluut uit passie voor muziek geboren. Opgegroeid in een muzikaal gezin, hebben beide individueel al lange tijd hun naam waardig gemaakt. Maar ook samen showen zij nu op een geheel eigen wijze hun unieke draai-, zang- en performancetalenten. Een waar talent, die door vele internationale critici al als ‘complete act’ bestempeld is én een act dat per November haar eigen avond vormt in Post Rotterdam. Shermanology proudly presents: Musicology!

Op zaterdag 07 November opent de adembenemende locatie Post in Rotterdam vanaf 23:00uur haar immense poorten voor het muziekliefhebbende publiek. Een publiek dat begrijpt dat muziek een gift is en geen pure commercie. Een publiek dat muziek wel toekent aan deejays, maar tegelijkertijd juicht als ellenlange line-ups geschrapt worden en er zo artiesten kunnen klaarstaan om een volledig verhaal te vertalen in hun set.

Post, Rotterdam
Gelegen in het bruisende hart van Rotterdam, aan de Coolsingel, staat een club die de wensen te boven gaat. Indrukwekkend in haar ambiance en adembenemend in haar uiterlijk, werkt Post zich op om één van de nieuwste hotspots in Rotterdam te worden. Met een betoverende belichting, diverse conceptgerichte decoratie en een luxe indeling biedt Post een geheel nieuwe wereld, die hiermee de harde realiteit tijdens het stappen heerlijk op afstand weet te houden. Een plek waar van alles te beleven is: to see is to believe…

Musicology, the music makers
Om te beginnen nemen initiatiefnemers Andy en Dorothy Sherman – Shermanology – de muziek in haar meest waardige vorm voor eigen rekening. Met platen die alles behalve doorsnee te noemen zijn, bewijst Andy Sherman vanavond opnieuw zijn mixtalent en platenvoorkeur van hoge rang en laat Dorothy Sherman haar gouden stem gelden. Daarbij nodigen zij artiesten uit die hun gevoel voor muziek delen en verwelkomen zij live acts die dit kunnen aanvullen.

Allereerst heeft de uit Chicago afkomstige Ron Carroll enthousiast zijn uitnodiging voor vanavond ontvangen en presenteert hij in Post zijn alom gerespecteerde talent vanachter de wheels of steel. Zijn carrière, die tientallen jaren ervaring bevat, doet terugblikken op een ontelbaar aantal releases, immense samenwerkingen (met o.a. Bob Sinclar en Hardsoul) en eigen zang- songwrite- en producersuccessen. Naast zijn "Nikes"-hit, schallen en knallen ook 'Lucky Star' en '‘What a wonderful world' onvermijdelijk hard uit de boxen. Daarnaast laat Le Mar de kenners genieten van een krachtig ingemixte set, waarbij elke toon een aparte functie heeft. De grootse programmering wordt vanavond aangevuld door vocaal en instrumentaal talent Mitch Crown, Saxy Mr. S. on Sax en het in o.a. Rotterdamse kringen opkomend MC talent MC EJ. Musicology is what counts for those who understand…

Tickets
Krijg jij kippenvel van een mooie plaat? Kan een goede vocaal jou op positieve wijze de rillingen bezorgen? Laat je dan verbazen tijdens Musicology in Post Rotterdam! Tickets kosten 15,- euro in de VVK en zijn te verkrijgen bij alle Free Record Shops of online via www.postbynight.nl.

VIP
De viptafels en viparrangementen komen door het prachtige maatgerichte design, zowel groot- als kleinschalig, volledig tot zijn recht. Wil jij van een eigen spot in Post Rotterdam profiteren, waarin jij samen met je vrienden onder het genot van drankjes de avond op een exclusief niveau beleeft? Stuur dan een e-mail voor meer info naar vip@postbynight.nl en bestel je eigen VIP tafel!

Kijk voor meer informatie op www.postbynight.nl.Waardering 7 nov 2009 - Musicology
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area