Loading...
28 november 2009 - Lipgloss
*
Datum:
28-11-2009 (zaterdag) 1604 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
 (4,8 / 5)
Straat:
Achter de Broeren 1
Bezoekers:
Prijs:
19,00 excl. fee Deur: 25,00
Max.bezoekers:
950
Dresscode:
Stylish
Muziekstijl:
Club, House
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:


Lipgloss
*

Op zaterdag 28 november 2009 wordt door Studio TaS de 21e editie van LIPGLOSS georganiseerd. Het populairste clubfeest van Zwolle en verre omtrek zal wederom plaatsvinden in de Broerenkerk. Deze keer met onder andere Funkerman en Groovenatics. De organisatie heeft een reputatie hoog te houden, dus Studio TaS zal weer alles uit de kast trekken om een geweldige beleving neer te zetten.

LIPGLOSS heeft ook deze editie weer een verrassend thema. Geen doorsnee back tot the sixties feest en geen feest met alleen maar afrokapsels en puntkragen. Nee, alle jaren worden op één hoop gegooid en wat krijg je dan? THEMEGA20’s30’s40’s50’s60’s70’s80’s90’sPARTY. De DJ’s die de bezoeker door deze jaren heen zullen loodsen zijn Funkerman, Groovenatics, Cuzco en S-Grand.

Deze laatste DJ zal de avond openen en is een talent van eigen bodem. De jonge DJ S-Grand was de winnaar van de “Smirnoff Ice DJ Contest 2009”. Op het festival Free2Dance kreeg hij de eer om het publiek in de juiste stemming te brengen en dit heeft hij zo goed gedaan dat Studio TaS hem opnieuw heeft uitgenodigd.

Nadat het publiek helemaal in de stemming is gekomen zal de grote man van de avond plaatsnemen achter de draaitafels. Niemand minder dan Funkerman zal je kennis laten maken met de beste groovy house platen. Funkerman – bekend van zijn wereldhits “3 Minutes To Explain”, “Remember” en “Speed Up” – is al jaren bezig om samen met zijn maatje Fedde Le Grand de wereld te veroveren. Een eigen avond in de grootste club van Ibiza was zijn hoogtepunt van het afgelopen jaar.
De resident-DJ Cuzco zal het stokje overnemen van Funkerman. Als resident DJ van LIPGLOSS, weet hij precies hoe hij zijn publiek moet vermaken. Met een mix van groove, funk en tribal beats zorgt hij dat de heupen in beweging komen en de handjes de lucht in gaan.

Aan het einde van de avond staat het illustere duo; Groovenatics geprogrammeerd. Door hun energieke performance worden ze op elk groot festival en clubfeest met open armen ontvangen. Tot in de late uurtjes zullen deze twee entertainers laten zien, waarom ze geroemd worden als de grootste aanstormende talenten in de muziekindustrie.

De host van de avond is niemand minder dan Lady Rio. De uit Leeuwarden afkomstige MC / vocalist staat er om bekend dat ze altijd een spetterende show neerzet. Gedurende de avond zal Lady Rio improviseren om de muzikale klanken van de DJ’s. Met haar perfecte timing en sterke performance zorgt Lady Rio voor een sensatie op het podium.

Het verrassende thema en de sterke line-up worden aangevuld met een spetterende licht- en lasershow en ook ditmaal is de Zwolse formatie James Lost verantwoordelijk voor de originele VJ-projecties. Voor meer info: www.lipgloss.nlNieuws / Verslagen
*
05-10-2009Lipgloss
Waardering 28 nov 2009 - Lipgloss
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area