Loading...
31 october 2009 - Halloween 2009: From Dusk Till Dawn
*
Date:
31-10-2009 (saturday) 2029 days ago
Time:
22:00
Street:
Haarlemmerweg 8-10
Visitors:
3 0
Price:
19,50 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
K-Hole:

Joost van Bellen, Brian S., Wouter de Moor, When Harry Met Sally & Tess, Gerald van der kaap

Thriller Graveyard:

Jaziah, Oslo Hilton, Claire & Sheila Hill, Tomdamianlo

TittyTwister:

Kostas Hom, The Beasty Girls & Egbert Jan Weeber

Entertainment:

MMV Bloddy Mary Show, The Funeral Crashers, Deadcorpsedancers, Scullcrew, Poison Ivy & Mr.dead.


Halloween 2009: From Dusk Till Dawn
*
flyer Halloween 2009: From Dusk Till Dawn

Published: 8 October 2009

HALLOWEEN AMSTERDAM

Op zaterdag 31 oktober 2009 wordt Halloween groot en spectaculair gevierd in Amsterdam. ExPornStar, Chemistry en de WesterUnie slaan de handen ineen en hebben het plan opgevat om HET Halloween feest van Amsterdam te gaan neer zetten in 3 zalen op het Westergasfabriekterrein. Quentin Tarantino’s film “From Dusk Till Dawn” zal als inspiratiebron dienen voor een wild feest met alles erop en eraan.

Net als je denkt dat het weer veilig is om de straat op te gaan na dat tergend vermoeiende A.D.E.-gedoe, grijpt Halloween je volkomen onverwachts bij de kladden. Wat? Halloween? Dat is toch iets Amerikaans met enge maskers en uitgeholde pompoenen? Dat klopt! Deze van oorsprong Ierse traditie om boze geesten te verdrijven is in de States al generaties lang een goed excuus voor (early) adults om zich hoerig en sexy doch freaky te verkleden gemixt met enge maskers en horrorattributen. De girls heel sexy en de boys (af)schrikwekkend.

Een beter uitgangspunt voor een feest kun je nauwelijks verzinnen. Feest organisator CHemistry gaat samen met ExPornstar (de uitvinders van de vuige, opwindende verkleedfeesten) een Amsterdamse versie van dit jaarlijkse festijn neerzetten. Hierbij zal Tarantino’s meesterwerk ‘From Dusk Til Dawn’ (en als je het over deze cultfilm hebt heb je het natuurlijk eigenlijk over de ‘TittyTwister’) een extra inspiratie zijn voor deze eerste editie.

De drie zalen van de Westerunie worden omgetoverd tot de ‘K-Hole’, de ‘Thriller Graveyard’ en de Titty Twister zaal…say no more. Creeps behind the wheelz in de eerste zaal zijn Joost van Bellen, Brian S, Wouter de Moor en When Harry Met Sally & Tess is More,. Visueel ondersteund door video-artiest Gerald van der Kaap. De tweede zaal wordt begeleid door de doodgravers van het ‘Thriller’ agency en dan heb je het over namen als Jaziah, Oslo Hilton, Claire & Sheila Hill die worden bijgestaan door de Sexy Zombies en The Tampony Suckers. In de Titty Twister wordt je in het donker beslopen door Kostas Hom, The Beasty Girls en misschien wel de engste engerd van allemaal: Egbert Jan Weeber.

Bij een Halloween feest hoort veel sexyspookhuisachtig entertainment, dus zie hier wat er nog meer aan lelijks wordt aangerukt: De Bloody Mary Side Show, The Funeral Crashers, Deadcorpsedancers, Scullcrew, Poison Ivy & Mr. Dead en de Trueblood Cocktailbar voor zwaar vergiftigde cocktails. Bloody Mary eat your heart out, zeg maar!

Verwacht een feest dat begint als een ordinaire doch geile roadmovie en ontaard in een losgeslagen kolkende bende van dansende zombies waar Quentin jaloers op zou zijn. En zo hoort het ook!!

Tickets + info vind je op www.amsterdamhalloween.nlRating 31 oct 2009 - Halloween 2009: From Dusk Till Dawn
*
(0 ratings)
*
*
Twitter Expornstar
*More

layer1 area