Loading...
9 oktober 2009 - Rauw: The Greatest Rock 'n Rave Circus
*
Datum:
09-10-2009 (vrijdag) 1653 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Lijnbaansgracht 234a
Bezoekers:
1
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
17,00 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Max zaal:
Aux Raus, Boemklatsch, Melomanics, Wannabe A Star, Joost van Bellen, Bas Kosters, Monsieur Plastique

Oude Zaal:
The Riptide, Rubix, Dem Slackers


Rauw: The Greatest Rock 'n Rave Circus
*
Rauw: The Greatest Rock 'n Rave Circus

RAUW en Diesel-U- Music presenteren:<br /> THE GREATEST ROCK 'N RAVE CIRCUS

9 oktober Melkweg Amsterdam

Hooggeëerd publiek! Discodinosaurus Joost van Bellen is een rondreizend circus begonnen om zijn 25-jarig DJ-jubileum te vieren! The Greatest Rock 'n Rave Circus biedt een spectaculaire show met een grootse variëteit aan acts en muzikale acrobatiek. De opening van het circus vindt 9 oktober plaats tijdens Rauw in de Melkweg, voor de gelegenheid getransformeerd tot een complete circustent waarin de sfeer van spanning en de geur van zebrazweet hangt. Dit aroma en alle andere aspecten van het Rock 'n Rave Circus worden mede mogelijk gemaakt door Diesel:U:Music, de online community die het hele jaar door een platform biedt aan jong muzikaal talent.

Naast de jubilerende circusdirecteur zelf, Joost van Bellen, staat er een karavaan aan trappelende artiesten klaar om het circus compleet te maken. Zo knalt hardcore punkband Aux Raus als een levende kanonskogel de piste binnen om daar een ware ravage aan te richten. Feestcollectief Boemklatsch hangt al dagen ondersteboven aan de trapeze te wachten tot ze eindelijk het publiek tot grote hoogtes mogen trekken. Een zenuwachtige leeuwentemmer zal Wannabe A Star onder dwang van een zweep haar sensationele kunstjes laten vertonen. En MeloManics, de swingende synthpopband die onlangs spartelend uit de talentenpoel van Diesel:U:Music is komen bovendrijven, gaat ervoor zorgen dat je je tijdens hun optreden voelt alsof je in het gezicht wordt geblazen door een vuurspuwer.

Speciaal voor de groteske opening in de Melkweg heeft het Rock 'n Rave Circus een tweede piste geregeld waarmee de nieuwste aanwas van de circusdynastie een eigen stek krijgt.
Zo heeft het wonderkindje The Riptide nooit eerder zijn magistrale kunstjes laten horen aan het grote publiek, maar het feit dat zijn remix van Jennifer Delano's Amsterdam inmiddels al gedraaid wordt door Tommie Sunshine & Erol Alkan zegt genoeg. Pinda in de dop Rubix mixt zijn platen vloeiend en rap in elkaar en hij stuitert op zijn eenwieler van dirty disco naar fidget en van B-more naar electro. Onlangs heeft hij nog samen met Wannabe A Star de plaat Cashgirl uitgebracht, vandaar dat deze nieuwe spruit naakt de piste in wordt geduwd. Dan zijn er nog Dem Slackers, die een mengeling komen brengen van hypnotiserende fidget, old skool hiphop en zelfs een zweempje dubstep. Hun eerste plaatje, The Joker, is inmiddels al geremixt door de Braziliaanse goochelclown Edu K, dus verwacht bij hun muziek snel als een volleerd circusaapje in de nok van de tent te hangen.

Al deze artiesten en nog een hele stoet aan performers worden de piste ingeschreeuwd door Monsieur Plastique, de meest meedogenloze spreekstalmeester ter wereld, maar niet voordat ze flink onder handen zijn genomen door modefreak Bas Kosters, die ze allemaal zal stylen. En ook van het publiek wordt een feestoutfit verwacht! De dresscode is Freakshow & Circusvolk. Voor inspiratie en meer info over het Rock 'n Rave Circus kijk je op de website: www.rockandravecircus.com .

En pas op: een goed circus stinkt en verloopt nooit gladjes!Waardering 9 okt 2009 - Rauw: The Greatest Rock 'n Rave Circus
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area