Loading...
10 oktober 2009 - Sexy Mother Fucker
*
Datum:
10-10-2009 (zaterdag) 1650 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,8 / 5)
Straat:
Nieuwestad 63-65
Bezoekers:
Organisatie:
Sexy Events
Vrijkaarten:
Winactie is gesloten.
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Sexy Mother Fucker
*
flyer Sexy Mother Fucker

Sexy Mother Fucker goes Fryslân

Na een zeer succesvolle en zwoele zomer zit ook voor de vetste houseparty van Nederland het lekkerste seizoen van het jaar er weer op! Na een spetterende afsluiter in het Bloemendaalse zand op 13 september wordt het weer hoog tijd om de beste clubs van Nederland te laten ‘spinnen’ zoals alleen het poesje van Sexy Mother Fucker dit kan. Club Noa heeft tijdens het afsluitende Sexy Mother Fucker Festival met haar eigen stage wederom bewezen waarom zij gekozen is tot de Beste Club van Nederland, logisch dus dat de organisatie van Sexy Mother Fucker haar eerste editie na de zomer hier organiseert! Miiiiaaaaaaauwwwww!!

Tijdens deze eerste editie na de zomer, zullen niemand minder dan dj Jean en Quintino ervoor zorgen dat het dak eraf gaat. Dj Jean is geen onbekende in Leeuwarden, hij is inmiddels de vaste dj van de succesvolle club-avond HiP. Jean behoort al jaren tot de Nederlandse dj-top en mag met recht de ‘grondlegger’ van de Nederlandse house-scene genoemd worden. Na zijn legendarisch residency in de Amsterdamse iT, heeft hij zich ontwikkeld tot een dj van formaat met hits in binnen- en buitenland. Jean is een allround dj geworden die één is met zijn publiek, een feestbeest van formaat die weet hoe je een club op z’n kop zet en daar komen we allemaal voor, toch?

Naast Jean zal Mr “Heaven is right here” – Quintino acte de presence geven tijdens Sexy Mother Fucker in Club Noa. Bijgestaan door MC D-Jay met zijn ‘rauwe rijms en melodische vocalen, zal de dj met de eeuwige glimlach menig vrouwenhart weer sneller doen kloppen met zijn heerlijke beats en onmiskenbare Sexy-Mother-Fucker-sound! Quintino is weer back in business na zijn ongelooflijke zomer waarin hij meer dan 30 vluchten heeft gedaan in 1,5 maand om iedere hotspot in Europa los te laten gaan op zijn pumpin’ beats! Zijn single “Heaven” samen met Mitch Crown was dé zomerhit van 2009 en scoorde nog beter dan zijn edit van “Rap das Armas”. Get ready for dj McDreamy – Quintino!

Maar er is meer! Want Sexy Mother Fucker zou Sexy Mother Fucker niet zijn zonder resident dj’s Nicky Romero en Lucky Charmes. Beide heren kloppen wel heel erg hard op de deur van de Nederlandse house scene met hun unieke sound. Nicky Romero’s remix van “Be Without You” krijgt de support van de big boys in de business terwijl Lucky Charmes tijdens zijn set op Latin Village 2009 voor 100% heeft bewezen dat hij er klaar voor is!

Vind jij het al genoeg? Wij niet! Sexy Mother Fucker heeft ook nog rising-star-dj’s Seductive en Jaz von D voor je op 10 oktober. Jaz von D, een van Nederlands jongste talenten op het hoogste niveau is resident dj van Club Noa en weet als geen ander wat jij wil horen! Afgelopen zomer was ook voor Jaz von D eentje waar je ‘u’ tegen zegt met optredens in Bloomingdale, Harders Plaza en Hotel Arena.

Zorg dat je deze editie van Sexy Mother Fucker in Club Noa niet mist, we gonna f*ck this nightclub in the pussy! Miiiiaaaaaauwwww!!Waardering 10 okt 2009 - Sexy Mother Fucker
*
(0 waarderingen)
*
Twitter ClubNoa
*

meer

layer1 area