Loading...
26 september 2009 - Club r_AW
*
Datum:
26-09-2009 (zaterdag) 2064 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:30
Locatie:
 (3,7 / 5)
Straat:
Stadsplein 100A
Bezoekers:
0
Organisatie:
The Third Movement
Max.bezoekers:
650
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Manu Le Malin, Broken Rules, Limewax, The DJ Producer


Club r_AW
*
flyer Club r_AW

Gepubliceerd: 7 augustus 2009

Die ontzettende september-editie(s) van Club r_AW

Inmiddels is het zo goed als traditie, een Club r_AW ergens eind september. Dit jaar dus gewoon weer! En om het feest helemaal compleet te maken host de rauwe smaakmaker er nog een area op Q-BASE bij. Moeilijk gezellig en hard of gewoon extreem voortdenderende techno: r_AW.

Ouderwets aan de industrial
De laatste zaterdag van september strijkt The Third Movement met Club r_AW neer op de thuisbasis in Amstelveen. Voor het vijfde jaar op rij staat de roestige brug tussen techno en industrial, met hier en daar een gebroken trede, garant voor een lange nacht. En wat voor een nacht! Met optredens van onder andere Manu Le Malin, Broken Rules, Limewax en The DJ Producer is er genoeg te beleven op 26 september in de P60.

Het gebeurt niet vaak dat Manu Le Malin en The DJ Producer samen achter de decks verschijnen. Maar als het dan eenmaal zo ver is, dan kan je maar beter goed voorbereid ten tonele verschijnen: oordoppen in, oogkleppen af. �Laat Manu de eerste plaat opgooien en we zien wel waar we eindigen,� was de direct enthousiaste reactie van The DJ Producer. DEDICAT3D in het kwadraat met een extra lange set van twee iconen uit de scene.

Nieuwe geluid deze Club r_AW is het crossover werk van breaks geweldenaar Limewax. Als je als drum �n bass artiest dermate hard te werk gaat dat je tracks op een Thunderdome compilatie eindigen, dan kan je wel stellen dat er hier sprake is van een ruim geslaagde crossover. Aan de andere kant van het industri�le spectrum presenteert Club r_AW de techno gedreven industrial van Broken Rules. Dit optreden zal voor de man uit Los Angeles zijn laatste set dit jaar in Europa worden, dus zeker een uur om van dichtbij te komen aanhoren. Vaste ondersteuning tijdens de 21e editie komt in de vorm van Rude Awakening, N-Vitral en Nomen & Husz.

Club r_AW vindt plaats op 26 september in de P60 te Amstelveen. Alle informatie, line-up, voorverkoop en ander-soortig getoeter en gebel kan je terugvinden op clubraw.nl. Vrijwillige schade voor een nachtje Club r_AW is 16 euro, een paar euro meer aan de deur.

Maar er is meer! Naast de P60 editie zal r_AW in september een area hosten op het Q-BASE festival te Weeze (Duitsland), het plan: harde hard techno.

r_AW.de
Voor de Q-BASE ganger die stiekem de vervormde techno loops en industri�le experimenten wel kan waarderen, de r_AW area! Samen met de collega�s van Industrial Strength levert r_AW op 12 september een muzikale blokkade aan decibellen voor de gehoorgang. Subtiel hellend richting de harde techno staan Peaky Pounder, Sandy Warez, N-Vitral, Jamie Ball, Hilarious en Rude Awakening garant voor een lange avond aan typische r_AW geluiden.

De frisse crossover of gewoon de som der delen: met Club r_AW hard het najaar in!

The Third Movement
www.thirdmovement.nllayer1 area